Quick Book

R​ondreis: 'Kastelen'

Houd je van historie, cultuur en natuur, dan zit je goed in Noord-Engeland en Schotland! Met deze rondreis waan je je even terug in de tijd én overnacht je in de prachtigste kastelen. Bovendien rijd je door een bijzonder afwisselend landschap, dus je kijkt je ogen uit tijdens je verblijf!

Dit is jouw rondreis door Engeland en Schotland met de auto:

  • Met de auto door de bijzondere Engelse en Schotse natuur
  • Je rijdt langs kastelen, burchten en prachtige ruïnes
  • Volop wandel- en mountainbikemogelijkheden
​​​​​​


DAG 1 - Relaxt reizen

Deze rondreis brengt je per luxe cruiseferry naar het Noorden van Engeland en per eigen vervoer reis je door Schotland. Op de heen als terugreis verblijf je aan boord in je eigen comfortabele hut.

Meer info over aan boord​​Dag 2 & 3 - Lumley Castle

Op dag 2 rijd je in ongeveer een half uurtje van de haven in Newcastle naar Lumley Castle. Hier verblijf je 2 nachten. Onderweg is er genoeg moois te zien!

Meer informatie ov​er Lumley Castle​​Dag 4 & 5 - Atholl Palace

Op dag 4 duurt de tocht van Lumley Castle naar Atholl Palace ongeveer 4 uur. Stap zeker een aantal keer uit voor een Nationaal Park of kasteel. Atholl Palace is een schitterend statig hotel nabij Ben Vrackie en Loch Faskally .

Meer informatie over atholl Palace​Dag 6 & 7 - Airth Castle

In een klein half uurtje rijd je door de prachtige Schotse Highlands van Atholl Palace naar Airth Castle, vlak bij het historische Edinburgh. De laatste avond van je vakantie verblijf je weer aan boord.

Meer informatie over airth Castle​​
​​​​Dag 8 & 9 - De terugreis

Door de prachtige omgeving rijd je terug richting de terminal voor de terugreis en ga je een fijne avond aan boord tegemoet. De volgende morgen kom je uitgerust aan in Nederland.​​

jouw Rondreis in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​  ​ ​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.