Quick Book

Castle Green Hotel: Comfort & Luxe

Het Lake District wordt ook wel liefkozend 'klein Schotland' genoemd.​ Het is een regio van uitersten. Ruige, hoge bergen, uitgesterkte meren en een breed scala van activiteiten die je kunt ondernemen in de regio. Jouw perfecte uitvalbasis voor een reis naar deze regio is het goede en luxe hotel genaamd Castle Green. Gelegen aan de rand van het Lake District. Maak echt wat ruimte in jouw agenda want jij wordt zeker verliefd op deze prachtige regio!

Dit is jouw autovakantie naar het Lake District

  • Onbezorgd varen naar het noorden ​van Engeland per luxe cruiseferry
  • Castle Green Hotel: een prachtig parkhotel met luxe & comfort
  • Een bezoek naar een regio met eeuwenoude kastelen, Hadrian's Wall en een prachtig heuvellandschap

​DE REIS NAAR CASTLE GR​EEN

Niet alleen jouw verblijf in Castle Green is comfortabel & luxe. Ook jouw reis naar Engeland is pure ontspanning. Rijd je auto aan boord in IJmuiden en de vakantie kan beginnen.

Eenmaal aan boord zet je de bagage in een eigen hut. De hutten zijn er in diverse klasses. Van basic tot heerlijk luxe met een eigen lounge, minibar en hutsteward.

Er is trouwens geen reden om de hele avond in je hut te zitten. Aan boord van de schepen zijn veel faciliteiten voor een heerlijke avond uit. Schuif aan in het restaurant naar keuze voor een heerlijk diner. Waag een gokje in het casino of neem een afzakkertje in een van de vele bars aan boord. De volgende ochtend is Newcastle al vroeg in zicht. Eenmaal aangemeerd rijd je zo naar het mooie Lake district richting CASTLE GREEN . Laat de vakantie maar beginnen! ​

CASTLE ​GREEN HOT​​EL & OMGEVING

Het Lake District is bij velen bekend. Terecht want het is echt een pareltje. Een regio van uitersten met prachtige bergpassen en maar liefst 16 uitgestrekte meren. De geboorteplaats van de bekende Britse schrijver Beatrix Potter van het welbekende boek Peter Rabbit. De authentieke levendige dorpjes en stadjes in de omgeving zijn zeker een bezoekje waard.

Een leuke tip voor een uitstapje in het Lake District is een boottocht per stoomboot over Ullswater. Dit is na het Windermere het grootste meer van de regio. Houd je camera in de aanslag want vanaf het water is alles nog indrukwekkender. Eenmaal aangemeerd wandel je langs de oevers terug. Een heerlijke dag gegarandeerd!

Te midden van deze prachtige natuur is Castle Green jouw warme uitvalbasis. Een Best Western Plus hotel met een uitstekende keuken én een wellness. Volop luxe & comfort.   ​​​

Jouw autovakantie in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten​

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.