Quick Book

THE WINNOCK: CHARMANT HOTEL ​IN HARTJE SCHOTLAND
Bezoek het National Park van Loch Lomond & The Trossachs voor een geweldige kennismaking met Schotland. Uitgestrekte meren, hoge bergtoppen en valleien sieren het landschap. Uitvalsbasis is het charmante Winnock Hotel. Een old time favorite!

Dit is jouw autovakantie:

  • Bezoek één van Schotlands mooiste en meest toegankelijke regio’s: Loch Lomond & The Trossachs
  • ​Verblijf in The Winnock Hotel; al bijna 20 jaar het meest populaire hotel onder onze reizigers
  • Jouw autovakantie naar Schotland begint met een luxe overtocht naar de haven van Newcastle​
  • Reis dit voorjaar extra voordeling inclusief 20% korting

 

zodra je aan boord stapt...

...begint direct jouw vakantie. Parkeer de auto aan boord en laat je bagage achter in jouw eigen hut. Geniet van het uizicht als het schip de haven verlaat richting Newcastle.
Dineer in een van de restaurants aan boord, ga winkelen, proost op de vakantier of pak een f​ilmpje in de bioscoop. Aan boord hoef je je geen moment te vervelen! Overnachten doe je terwijl het schip rustig verder vaart zodat je de volgende ochtend uitgerust op jouw vakantiebestemming aankomt. 

LOCH LOMOND & THE TROSSACHS

Je verblijft in het Winnock hotel, de perfecte uitvalsbasis in het populaire natuurgebied Loch Lomond & The Trossachs. voor tips in de omgeving van het hotel kun je terecht bij de eigenaar genaamd David. Hij vertelt je met al z'n enthousiasme wat er te doen is in het prachtige natuurgebied.​ 
In deze regio vind je mooie kastelen zoals  Stirling Castle. Whisky-liefhebbers moeten zeker een bezoek brengen aan de Glengoyne whiskydistilleerderij. Alles ligt op korte rijafstand van elkaar. Zo zie je in een paar dagen het echte Schotland. 

Klik op de afbeelding om te vergroten

​ 

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.