voorjaars miniCruise naar Newcastle

Zin om er voordelig op uit te gaan in de lente? Dan is deze MiniCruise naar Newcastle de ideale kans. Aan boord van de luxe cruiseferry kun je heerlijk genieten en Newcastle is een stad met vele hoogtepunten. Je boekt deze voorjaars MiniCruise nu al v.a. €59 per persoon.

​Dit is jouw MiniCruise naar Newcastle​

  • Ontspannen varen per luxe ferry en overnachten in een comfortabele binnenhut 
  • De bus wacht op je in de haven en brengt je direct naar het centrum van shopstad Newcastle
  • Newcastle: de stad waar shoppen en cultuur samen komen
  • Vier de lente: 35% korting op een MiniCruise naar Newcastle
Overtocht IJmuiden Newcastle, op weg naar Newcastle

​​Genieten aan boord

Aan boord zijn is al een feestje op zich. Je kunt heerlijk dineren in een van de twee restaurants, een gokje wagen in het casino of een drankje doen in een van de vele bars. Je overnacht ontspannen in je eigen hut en na een heerlijk ontbijt kom je uitgerust in Newcastle aan. Eenmaal in Newcastle staat de bus al klaar om je naar het centrum te brengen. Een heerlijk begin van de dag!

Newcastle Gateshead Bridge

Newcastle: cultuur & shoppen

Shoppen in Newcastle is een feestje op zich. In Newcastle heb je onder andere het MetroCentre, een enorm overdekt winkelcentrum waar je de nieuwste collecties voor 2019 zult vinden. De koers van het pond is nu erg gunstig waardoor je extra voordelig kunt inslaan. Naast shoppen staat Newcastle ook bekend om haar beroemde 7 bruggen, de vele musea en de typisch Engelse sfeer. 

MiniCruise Newcastle ​in beeld

​​​​Klik op de afbeeldingen om te vergroten​

 
​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.