Quick Book

jaarlijkse supersale in newcastle

Na de feestdagen is het groot feest in Engeland, dan start de jaarlijkse SuperSale! Om plaats te maken voor de nieuwe collecties kun je volop shoppen met hoge kortingen tot wel 70%. Dé traditie, die met boxingday van start gaat, waarbij iedereen massaal op koopjesjacht gaat. Sla ook je slag, reis per luxe cruiseferry en ga los... Want DFDS hanteert geen bagagelimiet! 

Dit is de 3-daagse MiniCruise Newcastle:​

  • Reizen en verblijven op een luxe cruiseferry naar Engeland
  • ​Inclusief bustransfer naar en van het centrum van Newcastle
  • Een dag volop shoppen in Newcastle met de grootste winkelcentra en leukste boetiekjes
  • SuperSale: volop shoppen met hoge kortingen in dé shoppingcapital van Noord-Engeland

​​​​
​​
zonsondergang vanaf het schip ​​

​al cruisend op reis​

Op stedentrip per luxe cruiseferry heeft vele voordelen! Terwijl het schip naar de bestemming vaart, geniet jij volop aan boord.

Op onze schepen kun je uitgebreid dineren in een van de restaurants, genieten van live muziek of alvast beginnen met shoppen in onze Seashop. Je verblijf in je eigen comfortabele hut​ én​ niet geheel onbelangrijk: DFDS rekent geen bagagelimiet! 


SuperSale Newcastle ​

jaarlijkse supersale newcastle

In deze Engelse st​ad slaag je gegarandeerd! Buiten het centrum vind je het grote winkelcentrum Metrocentre. Maar ook in hartje centrum vind je Eldon Square, grote warenhuizen als het typisch Engelse Fenwick en leuke boetiekjes. Een toffe plek om te shoppen is High ​Bridge Street met kleine boetiekjes en vintage winkels.

Met de SuperSale shop je met hoge kortingen én de pond staat ook nog eens historisch laag... inslaan! 

MiniCruise newcastle in beeld

Klik op de afbeeldingen om te vergroten

​​ ​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.​​​​