VAREN OP Z'N BEST TIJDENS DE zoMER

Varen in de zomer is optimaal genieten. Tijdens zonsondergang op het dek met een verfrissend drankje, dineren met uitzicht op zee en met een gemoedelijke zee overnachten in je comfortabele hut. What's not to like? Als toetje mag je ook een dagje rondstruinen in Newcastle. Wie neem je mee?

​Dit is jouw MiniCruise naar Newcastle​

  • Een ontspannen overtocht naar Newcastle met de beste faciliteiten 
  • De bus die je naar het centrum van Newcastle brengt (en terug)
  • Inclusief diner op de heen- en terugweg in het Explorer's Kitchen​
  • Newcastle: de leukste winkels, huppen en traditionele pubs en nog veel meer!
  • Slechts 50% aanbetaling - de rest betaal je 30 dagen voor vertrek
Overtocht IJmuiden Newcastle, op weg naar Newcastle

​​aan boord

Varen in de zomer is ultieme vrijheid. Je begint je MiniCruise met een drankje in de Skybar terwijl je Nederland uitzwaait. De zeelucht maakt je vast en zeker hongerig, dus het is maar goed dat je onbeperkt kunt eten in ons Explorer's Kitchen. We serveren hier gerechtjes van over de hele wereld, voor ieder wat wils. Vervolgens kun je je favoriete parfum scoren in onze shop of nog een drankje doen in de Columbus Club. Je overnacht in je comfortabele hut en de volgende ochtend is het tijd voor Newcastle. 

Newcastle Gateshead Bridge

Newcastle: alles in één

Waarom is een tripje Newcastle een must? Omdat de stad alles heeft wat je nodig hebt voor een vermakelijk dagje. De stad voelt authentiek Brits aan dankzij de Victoriaanse bouwstijl en architectuur, maar dat maakt de stad niet minder modern. De leukste winkels en restaurantjes schieten uit de grond, dus ook als je er al eens geweest bent blijft de stad leuk om te bezoeken. Ga heerlijk shoppen, een terrasje pakken of slenter gewoon rustig door de stad. It's up to you!​

MiniCruise Newcastle ​in beeld

​​​​Klik op de afbeeldingen om te vergroten​

 
​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.