Minicruise: Shoppen in Newcastle

In de winter is Newcastle op haar best  als je van shoppen houdt! Wandel door de gezellige straten en shop de nieuwste voorjaarscollecties. Je komt aan boord al in de ultieme sfeer met een gezellig diner in ons buffetrestaurant. Bij aankomst staat het ontbijt voor je klaar. Met wie ga jij shoppen in Newcastle?

Dit is jouw MiniCruise naar Newcastle​

  • Ontspannen varen per luxe ferry en overnachten in een comfortabele hut 
  • De bus wacht op je in de haven en brengt je direct naar het centrum van shopstad Newcastle
  • Shop till you drop… wij hanteren geen bagagelimiet!
  • Inclusief diner en ontbijt op de heenreis

Overtocht IJmuiden Newcastle, op weg naar het kersthsoppen in Newcastle

​​DE ONTSPANNEN MINICRUISE

Zodra je aan boord stapt begint jouw tripje naar Newcastle. Start met een heerlijk dinerbuffet in ons Explorer’s Kitchen restaurant. Vervolg de avond met een drankje in een van de bars, een gokje in het casino of een filmpje in de bioscoop. Je vergeet gewoon dat je aan het reizen bent! In je eigen comfortabele hut ga je een heerlijke nachtrust tegemoet. De volgende morgen staat het ontbijt al voor je klaar en kom je uitgerust in Newcastle aan.

​ Kerstshoppen op de kerstmarket in Newcastle ​​​

shoppen in Newcastle

Shoppen in Newcastle is een feestje op zich. In Newcastle heb je onder andere het MetroCentre, een enorm overdekt winkelcentrum waar je de nieuwste collecties voor 2019 zult vinden. De koers van het pond is nu erg gunstig waardoor je extra voordelig kunt inslaan. Ga lunchen in een van de vele gezellige lunchrooms en drink een pint in de typisch Engelse pubs. Wij hanteren geen bagagelimiet dus sla zoveel in als je zelf wilt!

MiniCruise Newcastle ​in beeld

Klik op de afbeeldingen om te vergroten

 
​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.