Newcastle United - wolverhampton

De Wolves gaan proberen de drie punten te pakken in het St. James' Park. Met de officieel overgenomen Raul Jimenez als spits zal het doel van Newcastle flink onder druk staan. Weet het team van Steve Bruce hier mee om te gaan? Zie het live op 27 oktober met DFDS.

Dit is jouw voetbalreis:

 

Aan boord

​Begin relaxed aan een onvergetelijk voetbalweekend, aan boord van de ferry is er genoeg tijd voor ontspanning en vermaak.

Hutten aan boord
Alle hutten zijn voorzien van: aangename bedden, beddengoed, opbergruimte, handdoeken, airconditioning, badkamer, douche, toilet en wastafel.

Restaurants

Aan boord hebben we twee uitstekende restaurants tot je beschikking. In de North Sea Bistro kun je ontspannen genieten een perfect bereide steak en andere gerechten van de hoogste kwaliteit. In het Explorer's Kitchen kun je eindeloos proeven van gerechten uit alle windstreken voor een prima prijs. Je hebt hier lekkere sliders, pizza, curry's en nog veel meer.

Naast de restaurants is er nog een veel meer aan boord. Zo kun je nog een snack en kop koffie halen bij de Coffee Crew en je kunt ook een bioscoop, casino, een speelruimte voor de kids aan boord.

Klik hier voor meer informatie over de restaurants.

Meer informatie over de faciliteiten >

Stadioninformatie & premium tickets

  Stadion van Newcastle​

Deze wedstrijd wordt in het St. James’ Park gespeeld. Dit stadion is één van de grootste van Engeland met maar liefst plaats voor 52.000 bezoekers. Het stadion is tevens het laatste Premier League stadion wat zich in de stad bevindt. De sfeer is vrij altijd goed en vrijwel elke plek is altijd uitverkocht.

  
Premium ticket
Upgrade naar een premium ticket en geniet van een betere plek in het stadion, toegang tot de bars in het stadion en een tour door het St. James' Park. Zo wordt jouw voetbalreis nog specialer. Als je kiest voor een premium ticket, zit je in het oranje vak op de kaart hieronder*. Wie neem jij mee? 

In Newcastle

Tijdens de onvergetelijke voetbalreis is er genoeg tijd, op de dag van aankomst en vertrek, om Newcastle te verkennen. Newcastle is een gezellige, typische Engelse stad waar genoeg te doen is voor jong en oud.
 
Een aanrader is The Back Page als je op zoek bent naar voetbal memorabilia. The Back Page biedt vele voetbalboeken, oude programmaboekjes en gesigneerde shirts en andere gesigneerde artikelen.
 
Natuurlijk zijn er genoeg typische Engelse pubs om gezellig een pint te drinken voor de wedstrijd. Gegarandeerd een onvergetelijk voetbalweekend!

  Veelgestelde vragen

  Wanneer ontvang ik mijn tickets?
  De voetbaltickets ontvang je op de dag van vertrek bij de incheckbalie op vertoon van de boekingsbevestiging en een geldig reisdocument.
   
  Wat gebeurt er als de speeldatum of tijd van mijn voetbalwedstrijd wijzigt?
  Afhankelijk van de wijziging in jouw voetbalreis zullen wij contact met je opnemen en je informeren over een passend alternatief.
   
  Zitten we naast elkaar in het stadion?
  Wij doen ons uiterste best om te regelen dat iedereen met dezelfde boeking bij elkaar kan zitten. Helaas kunnen wij dit vooraf niet garanderen omdat wij hierin afhankelijk zijn van de toebedeelde kaartjes van het stadion.
   

  Klik op de afbeelding om te vergroten

    ​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.