North Sea Sounds: Craig Charles Funk & Soul Boat

Ga op MiniCruise naar Newcastle en geniet van de beste hits van Graig Charles Funk & Soul Boat. Maar er is meer! Ook George McCrae en Smoove & Turrel komen de boel op stelten zetten! Terwijl je vaart swing je in de Columbus Club op de lekkerste muziek. Neem je favoriete danspartner(s) mee en ga los!

Dit is de ConcertCruise naar Newcastle:

  • Swingen op de beste muziek van Craig Charles Funk & Soal Boat en meer
  • Een dagje in Newcastle
  • Bustransfer van de haven naar het centrum van Newcastle en v.v.
  • Inclusief ontbijt en diner op de heen- en terugreis
  • Al het bovenstaande vanaf slechts 99,- p.p.

Swingen op zee

Ga terug naar de jaren 70 en 80 en dans op de hits van George McCrae. De bekendste hit 'Rock Your Baby' komt vast en zeker voorbij. Geniet verder van de Engelse Funk band Smoove & Turrell en schotse DJs, Shaka Loves You.

Als de zon onder is neemt Graig Charles het over met de beste Soul & Funk hits. De beats van DJ Tizer & DJ Toma houden je tot de late uurtjes op de dansvloer!

ONTSPANNEN AAN BOORD

Voordat het concert begint dineer je in het Explorer's Kitchen. Ons internationale buffet, waar je keuze hebt uit tientallen restaurants.

Naast het concert zijn er verder nog genoeg dingen te doen. Zo kun je onder andere naar de seashop, het casino en de bioscoop. De volgende ochtend geniet je van een fijn ontbijt.

Ontdek verrassend Newcastle

Newcastle is hot! De gezellige sfeer gecombineerd met het bruisende stadsleven maken deze stad een must visit. Ben je een cultuurliefhebber? Dan kun je naar het BALTIC en de Laing Art Gallery. Liever shoppen? Dan moet je naar het Eldon Square. Hier vind je talloze winkels, voor ieder wat wils. Bezoek de Quayside Sunday Market voor de allerleukste koopjes. Ter afsluiting bestel je natuurlijk nog een biertje in een gezellige Britse pub!

​​​​Klik op de afbeeldingen om te vergroten​

 

​​​​

anderen bekeken ook

​​​​

Handig om te weten

 ​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.