North Sea Sounds pakt uit met Imagination & Odyssey

Ga op MiniCruise naar Newcastle en geniet van de beste hits van de legendarische bands Imagination en Odyssey. Terwijl je vaart swing je in de Columbus Club op de lekkerste funk, soul en disco classics. Neem je favoriete danspartner(s) mee en ga los!

Dit is de ConcertCruise naar Newcastle:

  • Swingen op de beste muziek van o.a. Imagination & Odyssey
  • Inclusief ontbijt en diner op de heen- en terugreis
  • Bustransfer van de haven naar het centrum van Newcastle en v.v.
  • Dagje Newcastle: dé stad met trendy winkels, goede restaurants en prachtige musea
  • Al het bovenstaande vanaf slechts 99,- p.p.

Swingen op zee

Terwijl de zon ondergaat, gaan de bands verder met spelen! Stap de dansvloer op en ga los op iconische disco-hits zoals Imagination's Body Talk en Odyssey's Music and Lights. Geniet van muziek van wereldklasse. Uitgefeest? Neem dan nog een afzakkertje in de bar of overnacht in je comfortabele hut en maak je klaar voor Newcastle.

ONTSPANNEN AAN BOORD

Voordat het concert begint dineer je in het Explorer's Kitchen. Ons internationale buffet, waar je keuze hebt uit tientallen restaurants. Naast het concert zijn er verder nog genoeg dingen te doen. Zo kun je onder andere naar de seashop, het casino en de bioscoop. De volgende ochtend geniet je van een fijn ontbijt.

Ontdek verrassend Newcastle

Newcastle is hot! De gezellige sfeer gecombineerd met het bruisende stadsleven maken deze stad een must visit. Ben je een cultuurliefhebber? Dan kun je naar het BALTIC en de Laing Art Gallery. Liever shoppen? Dan moet je naar het Eldon Square. Hier vind je talloze winkels, voor ieder wat wils. Bezoek de Quayside Sunday Market voor de allerleukste koopjes. Ter afsluiting bestel je natuurlijk nog een biertje in een gezellige Britse pub! ​​


​​​​Klik op de afbeeldingen om te vergroten​

 

​​​​

anderen bekeken ook

​​​​

Handig om te weten

 ​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.