NAZOMERSE CITYTRIP NAAR NEWCASTLE

De komende maanden zijn uitermate geschikt voor een korte break. Kom tot rust op één van onze cruiseferry's en struin ontspannen door de straten van deze Noord-Engelse stad. Ga je shoppen, voor een hightea of voor een nazomerse pint? It's up to you!

Dit is de MiniCruise naar Newcastle:

  • 3-daagse MiniCruise inclusief 40% korting wanneer je binnen 30 dagen vertrekt
  • Bustranfser van de haven naar het centrum van Newcastle en v.v.
  • Newcastle, een echte hippe bestemming: trendy winkels, goede restaurants en veel cultuur
  • Deze last minute deal is geldig op doordeweekse dagen

Weekendje weg in Newcastle

WELKOM AAN​ BOORD

Jouw citytrip naar Engeland begint vanaf het moment dat je aan boord van onze luxe cruiseferry stapt. Je hoeft ​je geen moment te vervelen! Geniet van een heerlijke diner in één van de ​restaurants aan boord. Trakteer jezelf na het eten op een heerlijk Starbucks koffie in het Coffee Crew cafe. In de Columbus club kun je terecht voor live muziek, waag een gokje in het casino of kijk een film in de bioscoop.

Me​er INFO​ over alle faciliteiten aan boord​​​​​

​​​​Verrassend Newcastle

Newcastle is in elk seizoen leuk om te bezoeken. De terrasjes maken plaats voor Engels comfortfood, wat je in veel lunchtentjes uitgebreid kunt bestellen. Shoppen is natuurlijk altijd een goed idee, daarvoor kun je nog steeds erg goed terecht in het Eldon Square winkelcentrum. Ga je liever een museum in? Bezoek dan de Biscuit Factory, de LAING Art Gallery of het BALTIC museum. De keus is aan jou!


​​​​ Klik op de afbeeldingen om te vergroten​


​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.
​​