Citytrip naar Newcastle

Verras je partner, vrienden, familie of jezelf met een MiniCruise. Een MiniCruise is de perfecte combinatie van cruisen & een stadsbezoek aan Newcastle. Geniet van alle faciliteiten aan boord en neem de tijd om eens heerlijk te ontspannen. Je verblijft in een comfortabele hut zodat je uitgerust Newcastle kan gaan verkennen.

Dit is de MiniCruise naar Newcastle:

  • 3-daagse MiniCruise al vanaf 59 euro p.p.
  • Bustransfer van de haven naar het centrum van Newcastle en ​v.v.
  • Extra genieten? Boek je MiniCruise inclusief diners en ontbijt
  • Extra lang verblijf? Boek een extra nacht in een hotel in Newcastle
  • Newcastle, een echte hippe bestemming: trendy winkels, goede restaurants en veel cultuur

Weekendje weg in Newcastle

WELKOM AAN​ BOORD

Jouw citytrip naar Engeland begint vanaf het moment dat je aan boord van onze luxe cruiseferry stapt. Je hoeft ​je geen moment te vervelen! Geniet van een heerlijke diner in één van de ​restaurants aan boord. Trakteer jezelf na het eten op een heerlijk Starbucks koffie in het Coffee Crew cafe. In de Columbus club kun je terecht voor live muziek, waag een gokje in het casino of kijk een film in de bioscoop.

Me​er INFO​ over alle faciliteiten aan boord​​​​​

​​​​Verrassend Newcastle

Newcastle heeft veel te bieden! Bezoek een nieuwe tentoonstelling in de BALTIC of eet in een chique lunchroom. Ga eindeloos shoppen in de straten bij Eldon Square, want bij DFDS geldt geen bagagelimiet.

Nog niet alles gezien en beleefd? Verleng dan je verblijf met een hotelovernachting. Kies een leuk restaurantje uit voor een heerlijk diner en geniet daarna van het bruisende uitgaansleven.​​​​


Vakantie in Newcastle​​

Overnachten in Newcastle

Geniet van jouw 4-daagse MiniCruise met een overnachting in één van onze hotels in New​castle. Ga jij voor luxe of modern? Onze favorieten: 

KLIK HIER VOOR MEER HOTELS IN NEWCASTLE

​​​​Klik op de afbeeldingen om te vergroten​


​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.
​​