Quick Book

​voordelig op reis met het hele gezin

Genieten met het hele gezin, dat doe je met een MiniCruise naar het Engelse Newcastle. Reizen met een luxe cruiseferry is al een ervaring op zich! In Newcastle vind ​je het kasteel Castle Keep, vele musea of bezoek het stadion van de thuisclub Newcastle United, voor de kleine voetballers onder ons. 

Dit is de 3-daagse MiniCruise Newcastle:​

  • Verblijf in jullie eigen comfortabele familie hut
  • ​Reizen per luxe cruiseferry: een ervaring op zich
  • Newcastle: de stad met vele bezienswaardigheden voor jong & oud
  • Voordelig reizen met het hele gezin: kinderen reizen gratis mee

zonsondergang vanaf het schip                                

​​samen een weekend cruisen

Voor de kinderen een grote ervaring, voor de ouders een ontspannen reis... Dat is reizen per luxe cruiseferry. Het schip vertrekt in de namiddag, terwijl je met het hele gezin kan aanschuiven in het buffet restaurant. 

Naast de vele diverse gerechten, is er ook een echt kinderbuffet. Maak de avond compleet en ga samen naar de bioscoop. Genoeg faciliteiten aan boord om er een heerlijke avond met elkaar van te maken! 
SuperSale Newcastle                                

​​newcastle in een dag

Deze stad heeft zoveel te bieden! Naast de vele winkelcentra vind je er (vaak gratis) musea. Zoals het Great North musea, waar je terug gaat in de tijd, een grote T-Rex kan bewonderen en op een interactieve manier leert over flora & fauna en de eeuwenoude stammen. 
​Het Life Science Centre, Baltic museum en Discovery museum zijn ook een aanrader! Castle Keep, het stadion van Newcastle United.. Genoeg te doen waar je aan een dag niet genoeg aan hebt! 

MINICRUISE NEWCASTLE IN BEELD​

Klik op de afbeeldingen om te vergroten

​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.