VOORDELIG op kidscruise met het hele gezin

Voor zowel jong als oud is reizen per luxe cruiseferry een ware belevenis! Ga met z'n allen op KidsCruise naar Newcastle. In deze Britse stad vind je het Great North Museum, waar je een T-Rex skelet kunt bezichtigen. Verder kun je naar het middeleeuwse kasteel Castle Keep of een bezoek brengen aan het voetbalstadion. Tip: last minute uitje voor de voorjaarsvakantie!

Dit is de 3-daagse KidsCruise Newcastle:​

  • Verblijf in een eigen comfortabele familie hut en maak gebruik van alle faciliteiten aan boord
  • ​Reizen per luxe cruiseferry: een ervaring die de kids nooit zullen vergeten
  • Newcastle: een voetbalstadion, een kasteel, musea en veel meer!
  • Vertrek t/m 20 december 2019 (juli en augustus uitgezonderd)
  • ​Voordelig reizen met het gezin, nu met 50% korting: kinderen varen gratis mee

Minicruise Newcastle

​​samen een weekend cruisen

Voor kinderen is reizen per luxe cruiseferry één groot avontuur! Zo kunnen ze Jack de Piraat ontmoeten en spelen in de Kidz' Club, terwijl de ouders genieten van een drankje. 

In de avond kan het hele gezin aanschuiven in het Explorer's Kitchen​​ restaurant. Maak de avond compleet en ga samen naar de bioscoop. Een perfecte start van een onvergetelijke reis!​​

Met de kinderen in Newcastle

​​newcastle in een dag

Deze stad heeft zoveel te bieden! Newcastle is leuk en leerzaam. Je vindt er bijvoorbeeld vele musea. Zoals het Great North musea, waar je een grote T-Rex kan bewonderen en op een interactieve manier leert over flora & fauna en de eeuwenoude stammen.

Of ontdek de gezellige straten met vele winkels voor jong en oud. Bezoek de Disney store of de grote speelgoedafdeling bij Fenwick. En voor de voetballiefhebbers is het stadion van Newcastle United een echte aanrader. Genoeg te beleven dus!

​KidsCruise naar Newcastle in beeld 

​​​​​

​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.