naZomerse citytrip naar newcastle v.a. €99  

Het najaar staat voor de deur en dit vieren we met een 4-daagse reis inclusief een gratis nachtje in Newcastle. Zo geniet je aan boord van de najaarszon én heb je extra lang in Newcastle! Je reis nu inclusief gratis hotelovernachting in Newcastle al vanaf 99,- p.p. 

Dit is de 4-daagse MiniCruise naar Newcastle:

  • ​4-daagse reis vanaf €99 p.p. op basis van een binnenhut
  • Bustransfer van de haven naar het centrum van Newcastle en v.v.
  • De gratis overnachting wordt berekend als €92 korting op je totaalprijs
  • Newcastle, een originele & hippe bestemming: trendy winkels, goede restaurants en veel cultuur​ 
Op citytrip naar Newcastle​​​​
WELKOM AAN​ BOORD

Vanaf het eerste moment dat je aan boord stapt ben je begonnen aan je tripje. Leg je bagage in je comfortabele hut en verken het schip. In welke restaurant ga je eten? Wordt het de North Sea Bistro of het Explorer's Kitchen? Voordat je lekker gaat eten kun je alvast genieten van een lekker drankje op het Sky Deck of alvast een kijkje nemen in de shop. Na een lekker diner neem je nog een drankje in de Columbus Club en ga je voldaan naar bed. De volgende ochtend is het tijd voor Newcastle!

Weekendje weg in Newcastle

Bruisend Newcastle

Vanaf de haven wordt je direct met de transferbus naar het centrum van Newcastle gebracht. ​Laat je bagage achter bij jouw hotel en duik deze bruisende stad in.

Ga winkelen in kleine vintage boetiekjes of grote winkelketens. Bezoek één van de vele gratis musea om wat cultuur te snuiven of duik een pub in voor een verfrissende pint. Newcastle heeft het allemaal!​

Vakantie in Newcastle

Overnachten: kom tot rust​

Geniet van jouw 4-daagse MiniCruise met een gratis overnachting in het Holiday Inn Hotel! 

  • Holiday ​Inn Express: kwalitatief goed hotel - middenin het centrum van Newcastle! De gratis overnachting wordt berekend als €92 korting op de totaalprijs.
  • Voor de overige hotels betaal je een toeslag
​4-daagse Minicruise NEWCASTLE IN BEELD​​​
​​​​​
 
​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.
*Alleen geldig op nieuwe boekingen en niet in combinatie met andere acties.