OMD live tijdens concertcruise naar Newcastle

Als onderdeel van North Sea Sounds Cruises komt OMD - Orchestral Manoeuvres in the Dark optreden tijdens een MiniCruise naar Newcastle. Op 16 november geeft de New wave – synthpop band, die al 40 jaar ​muzikaal actief is, een exclusief concert bij ons aan boord. Geniet van een uniek optreden en van een gezellig dagje Newcastle.

Dit is de ConcertCruise naar Newcastle:

  • Een Exclusief optreden van OMD aan boord op 16 november​
  • Twee overnachtingen in comfortabele binnenhut én 2 x dinerbuffet aan boord
  • Bustransfer van de haven naar het centrum van Newcastle en v.v.
  • Dagje Newcastle: dé stad met trendy winkels, goede restaurants en prachtige musea
  • Wees snel, want er is beperkt plek! vol=vol

Live optreden van OMD

Orchestral Manoeuvres in the Dark oftewel OMD is al 40 jaar succesvol in de muziek en werd destijds bekend met hits als 'Joan of Arc' en 'So in Love'.

Maak het optreden van deze band live mee tijdens een 3-daagse MiniCruise naar Newcastle. De band heeft onlangs een nieuw album uitgebracht, dus je kunt ook een paar nieuwe ‘klassiekers’ verwachten. Mis het niet!​

ONTSPANNEN AAN BOORD

Naast het concert is er aan boord van alles te doen. De reis begint direct wanneer je aan boord stapt. Op de heen en terug weg geniet je van ons ​dinerbuffet, maar daarnaast kun je nog veel meer doen. Neem een kop koffie bij in het Coffee Crew Café of probeer eens een tasting in onze Navigators bar. Ga de dansvloer op in een nieuwe outfit of een lekker luchtje uit de Seashop. In de Columbus Club drink je de lekkerste drankjes. Hier vindt tevens het concert plaats!

Ontdek verrassend Newcastle

Newcastle is de upcoming stad van Engeland. De authentieke sfeer gecombineerd met het bruisende stadsleven maken deze stad een must visit. Cultuurliefhebbers kunnen naar het BALTIC en de Laing Art Gallery. Ben je een shopliefhebber? Dan moet je naar het Eldon Square. Hier vind je talloze winkels, voor ieder wat wils. Bezoek de Quayside Sunday Market voor de allerleukste koopjes. Ter afsluiting bestel je natuurlijk nog een biertje in een gezellige Britse pub!​

​​

​​​​Klik op de afbeeldingen om te vergroten​

 

​​​​

anderen bekeken ook

​​​​

Handig om te weten

 ​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.