Vier de zomer in Engeland

Het is bijna zomer, het ideale moment om naar Zuid-Engeland te gaan. De ruige Engelse kust, de ​schitterende krijtrotsen en d​e mooie badplaatsen. Rijd je auto aan boord van de ferry in Duinkerken en jouw zomervakantie kan beginnen. Nu met 30% korting op de midweek overtochten!

​Dit is de overtocht Duinkerken - Dover

  • ​Binnen 2 uur in Engeland
  • Vertrek wanneer jou het beste uitkomt met dagelijks 24 overtochten​
  • ​Met je eigen auto aan boord​
  • Reis de hele zomer met 30% korting op midweek afvaarten (maandag t/m donderdag)

Samen aan boord genieten 

ontspannen reizen

Nadat je eenvoudig de auto aan boord van ferry hebt geparkeerd kan het ontspannen beginnen. Vermijd wachtrijen en rijd als eerste aan- en van boord m​et priority boarding.​.​

De korte tijd die je aan boord zit, is er van alles te doen. De ferry beschikt over verschillende faciliteiten zoals de diverse restaurants en een Sea Shop. Verder is er voor de kinderen ​een Kids' club! Voor je het weet zie je de White Cliffs tegemoet.

Hever Castle Kent

​​​​​Eindelijk weer zomer

Zuid-Engeland heeft het allemaal! Breng een bezoek aan het tropische Cornwall, deze plaats staat bekend als één van de beste badplaatsen om walvissen en dolfijnen te spotten.​

Voor de mooiste natuurparken rijd je door naar Wales. Ga op avontuur in Snowdonia of Brecon Beacon parks, of geniet van de prachtige kust rondom Pembrokeshire. Wandelen, hiken of extremere sporten… alles is mogelijk!

 
 

overtocht zuid-engeland in beeld​

Klik op de afbeelding om te vergroten
​​​​​​​​​​
​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.