​​Voel de lente in Zuid-Engeland

Het is lente! Het weer wordt beter en beter: het ideale moment om lekker buiten te zijn. En waar kun je dan beter zijn dan in Zuid-Engeland? De prachtige tuinen, kliffen en pittoreske dorpjes verdubbelen je lente gevoel! Boek nu je trip al v.a. €54. 

Dit is jouw reis naar Zuid-Engeland:

  • Binnen twee uur in het Zuiden van Engeland
  • Kies uit twee routes: Calais of Duinkerken - Dover 
  • Bezoek de tuinen in bloei, kastelen, de kliffen en de authentieke dorpjes
  • Keuze uit een 1-daagse, 3-daagse of 5-daagse retourovertocht​
450x300_FR.jpg

Ontspannen naar dover​

Begin ontspannen aan jouw korte vakantie naar Engeland. Pak de ferry van Duinkerken - Dover of Calais - D​over! Binnen twee kleine uurtjes zie je de White Cliffs verschijnen. Aan boord begint je vakantie al, want er zijn verschillende faciliteiten zoals restaurants, een Kidz' club voor de kids en zelf kun je je favoriete parfum scoren in de seashop. Wil je sneller aan en van boord? Kies dan voor Priority Boarding.​​​​​


 

FR_450x300_spring_1 (1).jpg

 

​​Het mooiste van Zuid-Engeland

Het zuiden van Engeland is ontzettend veelzijdig. Zo heb je de regio Kent, ook wel de tuin van Engeland genoemd. De Cotswolds, het pittoreske Engeland zoals je ziet op TV. Maar ook grote steden zoals hoofdstad Londen en Brighton. Alles voor een perfecte lentetrip. Neem je eigen auto mee aan boord en combineer naar jouw wens!​​

450x300_seaview.jpg

​​​Extra inspiratie voor jouw trip

Om je extra inspiratie te geven, hebben wij een aantal mogelijkheden voor een heerlijke vakantie naar Zuid-Engeland voor je op een rijtje gezet:

- Culturele dagtrip Kent

- Ideale dagtrip voor gezinnen

- Dagtrip naar een brouwerij

- Shoppen tijdens jouw korte vakantie​​​​​​​​ ​ ​​​​​ ​​​​​​​​

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op max. 9 personen per voertuig, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.