​​Een kleurrijke Herfst in Zuid-Engeland

De temperatuur daalt, de kleuren veranderen naar goud, geel en oranje en er hangt een magische, kalmerende sfeer in de natuur. Bezoek de vele dorpjes en mooiste kastelen. Laat de bladeren onder je voeten knisperen en ga naar Zuid-Engeland. 

Dit is jouw reis naar Zuid-Engeland:

  • Binnen twee uur in het Zuiden van Engeland
  • Kies uit twee routes: Calais of Duinkerken - Dover 
  • Wandel door de kleurrijke natuur, bezoek knusse dorpjes en indrukwekkende kastelen
  • Keuze uit een 1-daagse, 3-daagse of 5-daagse retourovertocht​
450x300_FR.jpg

Ontspannen naar dover​

Begin ontspannen aan jouw korte vakantie naar Engeland. Pak de ferry van Duinkerken - Dover of Calais - D​over! Binnen twee kleine uurtjes zie je de White Cliffs verschijnen. Aan boord begint je vakantie al, want er zijn verschillende faciliteiten zoals restaurants, een Kidz' club voor de kids en zelf kun je je favoriete parfum scoren in de seashop. Wil je sneller aan en van boord? Kies dan voor Priority Boarding.​​​​​


 

FR_450x300_spring_1 (1).jpg

 

Het mooiste van Zuid-Engeland

Het zuiden van Engeland is prachtig, vooral tijdens de herfst. Elke regio heeft wel iets speciaals. Reis bijvoorbeeld naar het hoffelijke New Forest in Hampshire. Hier kun je wandelen, fietsen en zelfs paardrijden en is op zijn mooist tussen september en november. Een andere aanrader is Blenheim Palace, omringd door middeleeuwse eiken en een rozentuin is dit een must-see. Maar er is zoveel meer! Hoeveel je wilt zien en doen is aan jou met onze shortbreak opties.

450x300_seaview.jpg

​​​Extra inspiratie voor jouw trip

Om je extra inspiratie te geven, hebben wij een aantal mogelijkheden voor een heerlijke vakantie naar Zuid-Engeland voor je op een rijtje gezet:

- Culturele dagtrip Kent

- Ideale dagtrip voor gezinnen

- Dagtrip naar een brouwerij

- Shoppen tijdens jouw korte vakantie​​​​​​​​ ​ ​​​​​ ​​​​​​​​

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op max. 9 personen per voertuig, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.