Quick Book

aanbieding: shortbreak engeland

Er even lekker tussen uit: 1-5 dagen naar Zuid-Engeland! Bezoek de prachtige regio's, de pittoreske dorpjes of ga heerlijk uitwaaien aan de kust. Als je nu boekt ontvang je  25% korting op een retourovertocht. Plan dus een shortbreak naar Zuid-Engeland en boek de overtocht van  Duinkerken naar Dover! 

Daarom naar Engeland​ met DFDS​

  • Engeland is dichterbij dan je denkt: binnen 2 uur op jouw bestemming
  • Een lang weekend Zuid-Engeland, écht een aanrader! 
  • Dagelijks vertrek met de keu​ze uit 24 (!) overtochten per dag
  • 25% korting op de overtocht van Duinkerken naar Dover
    Schitterend Engeland
     

    ​​​TIJD VOOR oNTSPA​NNING

Per cruisefe​rry naar Engeland is ideaal! Je rijdt met gemak aan boord met je eigen voertuig en binnen 120 minuten kom je aan in het Zuid-Engelse Dover. 

 
​Terwijl het schip koers zet naar Zuid-Engeland kun jij in de tussentijd genieten van een hapje en een drankje aan boord in een van de restaurants. Waai uit op  het dek terwijl het schip bijna de haven van Dover nadert. De aankomst met de ferry is absoluut uniek te noemen: je aanschouwt namelijk direct de White Cliffs. Zeker een fotomomentje waard!


 


 


Schitterend Engeland

Lang weekend Engeland

Wanneer je van het schip af rijdt, rijd je direct in de prachtige regio Kent. Een goede start van jouw weekend Zuid-Engeland.

 
Kent wordt niet voor niets de tuin van Engeland genoemd. Rijk aan erfgoed en betoverende tuinen met prachtige herfstkleuren. Dit is dan ook dé tijd van het jaar om eens een bezoek te brengen aan dit prachtige gebied in Engeland. Aanrader zijn Leeds Castle Garden, Hever Castle Garden en Hole Park Garden.​


 

​​


 

​overtocht Duinkerken - Dover in beeld

​​​Klik op de afbeelding om te vergroten

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.