​​shoppen in Londen

Het nieuwe jaar goed beginnen? Ga dan snel op koopjesjacht in Londen. Traditiegetrouw willen de winkels ruimte maken voor de nieuwe collectie en bieden alles met hoge kortingen aan. Wandel door de Londense straten en sla je slag! Met wie ga jij shoppen in Londen?

Dit is jouw reis naar Londen:

  • Met jouw auto aan boord van de ferry en binnen twee uur in Engeland
  • Shoppen tijdens de Megasales: gegarandeerd succes
  • Shop till you drop... of totdat er niks meer in je auto past!
  • Slechts 1,5 uur rijden naar Londen

kerst londen aan boord.jpg

​MET DE FERRY NAAR DOVER

Er zijn meer wegen die naar Rome leiden... zo ook naar Londen. Want Londen is dichterbij dan je denkt! Vanaf Duinkerken ben je met de boot al in twee uur in Londen om te shoppen​ met je eigen auto. De ferry naar Dover is van alle gemakken voorzien. Een bijzondere manier van reizen, waardoor je uitgerust aan je reis begint. Voor je het weet ben je in Engeland aangekomen en kan het shoppen beginnen​!

Kerstshoppen Londen

​megasale IN LONDEN​

Londen ligt op slechts 1,5 uur rijden van Dover. Eenmaal in Londen is je stedentrip echt begonnen. Bezoek de populaire bezienswaardigheden zoals de Big Ben en de Londen Eye. Vergeet ook zeker geen bezoekje te brengen aan Harrods. In dit enorme warenhuis slaag je gegarandeerd. Aan boord hanteren wij geen bagagelimiet oftewel shop tot er niets meer in je auto past!

​​Stedentrip Londen in beeld: ​

Klik op de afbeeldingen om te vergroten
​​​​​

​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op max. 9 personen per voertuig, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.