Ontdek de lente in Zuid-Engeland

In de lente is het zuiden van Engeland op z'n mooist! Denk aan de schitterende tuinen met prachtige bloesem, kastelen die hun deuren weer openen voor het publiek en idyllische dorpjes die ontwaken uit hun winterslaap. En dan te bedenken dat je nu extra voordelig binnen 2 uur naar Dover reist.

Dit is de overtocht naar Dover:

  • Vervoer per ferry en neem je eigen auto/motor mee aan boord
  • Keuze uit maar liefst 54 (!) overtochten per dag
  • Boek vóór 30 april 2018 en ontvang 15% korting
  • Bezoek de 'Tuin van Engeland', het prachtige kustgebied en de idyllische dorpjes

Je vakantie begint al aan boord

Tijdens de overtocht hoef je je niet te vervelen. Geniet van een heerlijke versnapering of ontspan op het dek in de fijne lentezon.

Ga winkelen in onze taxfree shop en trakteer jezelf op een heerlijk luchtje. Wordt het Hugo Boss, Giorgio Armani of toch Dior? Vanaf het dek heb je mooi uitzicht over zee en voor je het weet komt de prachtige kustlijn van Dover al in zicht. Een vakantiemoment die je niet snel zal vergeten!


De toegangspoort tot Engeland

Of je nu vanuit Calais of Duinkerken vertrekt, de White Cliffs van Dover verwelkomen je bij aankomst in Engeland. Deze havenstad is een prima uitvalsbasis om de regio Kent te verkennen.

Maak eens een uitstapje naar Canterbury​, bekend van de oude kathedraal en het levendige centrum. Of bezoek de wereldstad Londen en ga langs bij Buckingham Palace, maak een ritje in de London Eye en stop voor een fotomoment op Piccadilly Circus.


Klik op de afbeelding om te vergroten​

   

 ​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.