In het voorjaar met het gezin naar Engeland

De lente is de ideale tijd om met het gezin naar Zuid-Engeland te reizen! Denk aan de middeleeuwse kastelen, de schitterende tuinen met prachtige bloesem en de gemoedelijke badplaatsen. En dan te bedenken dat je nu extra voordelig binnen 2 uur naar Dover reist. Perfect voor een korte vakantie met het hele gezin!

Dit is de overtocht naar Dover:

  • Vervoer per ferry en neem je eigen auto/motor mee aan boord
  • Keuze uit maar liefst 54 (!) overtochten per dag
  • Boek vóór 30 april 2018 en ontvang 15% korting
  • Ideaal voor de meivakantie of een lang weekend weg met Pinksteren
  • Bezoek het prachtige kustgebied, de indrukwekkende kastelen en uitstapjes voor jong en oud

Je vakantie begint al aan boord

Tijdens de overtocht hoef je je niet te vervelen. Geniet van een heerlijke versnapering of ontspan op het dek in de fijne lentezon.

Ga winkelen in onze seashop of laat de kids lekker spelen in Pirates’ Island. Vanaf het dek heb je mooi uitzicht over zee en voor je het weet komt de prachtige kustlijn van Dover al in zicht. Een vakantiemoment die je niet snel zal vergeten!

Hever Castle

Uitstapjes voor het hele gezin

Bij aankomst in Engeland word je verwelkomd door de mooie White Cliffs.

Vanuit Dover kun je leuke uitstapjes maken naar H​ever Castle​ of Chartwell, Port Lympne Safaripark of Kent Life - Heritage Farm Park. Ontdek de wereldstad Londen en ga langs bij Buckingham Palace, maak een ritje in de London Eye en stop voor een fotomoment op Piccadilly Circus. Genoeg te beleven voor jong en oud!

Klik op de afbeelding om te vergroten​​​​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 4-persoons bezetting, De Algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.