CITYTRIP NAAR KLAIPEDA

Het is tijd voor een tripje naar een verrassende bestemming. Vergeet de bekende namen en ga op city trip naar Klaipeda. Reis naar Kiel en vaar met de ferry naar de Litouwse havenstad. De stad is verrassend, heeft een prachtig oud centrum en leuke bezienswaardigheden. Boek nu inclusief hotelovernachting met ontbijt al vanaf €99 p.p.

Dit is jouw overtocht Kiel – Klaipeda:​

  • Twee overnachtingen aan boord
  • Comfortabel varen: restaurants, bar, lounge, shop en speelruimte aan boord
  • ​Inclusief 1 tot 3 hotelovernachtingen in Klaipeda met ontbijt
  • Reis nu met 35% korting!
​​
Overtocht Kiel Klaipeda​​

ONTSPANNING BEGINT AAN BOORD

Aan boord van onze schepen op de route Kiel – Klaipeda hoef je je niet te vervelen. Geniet van de zeelucht op de Oostzee en geniet van onder andere de restaurants en de bar aan boord. Trek je terug in de lounge voor een momentje voor jezelf of ontspan in je comfortabele hut. De volgende ochtend word je wakker in het verrassende Klaipeda. De keuze is aan jou!

​​
Overtohct Kiel Klaipeda

ERVAAR klaipeda

Klaipeda heeft een historische oude stad met gezellige restaurants, bars en cafés. Klaipeda is een van de meest bezochte plaatsen in Litouwen naast Nida en Palanga. Een aanrader is een uitstapje naar de Koerse Spit. Dat doe je per veerboot vanuit Klaipeda (Old Ferry Terminal, Noord-Horn, Denen g.1) naar Smiltyne. Een aanrader voor de echte natuurliefhebber!

Hotels in Klaipeda

We hebben alvast de leukste hotels voor je op een rijtje gezet:

Old Mill Hotel

Memel Hotel

National Hotel

De vanafprijs is gebaseerd op 1 overnachting in het Old Mill Hotel (incl. overtochten). Meerdere nachten zijn mogelijk.  

 overtocht Kiel - Klaipeda in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten
​​ ​   
​​​​​​​​

Handig om te weten!

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden​ van DFDS zijn van toepassing.