Aan boord: Kopenhagen – Oslo

Ga je naar Noorwegen of Denemarken? Vaar dan mee met ons vanaf Kopenhagen of Oslo. Aan boord van de schepen CROWN SEAWAYS en PEARL SEAWAYS vind je alles voor een complete avond uit. Je overnacht in je eigen comfortabele hut!

Hutten aan boord

Aan boord vind je Seaways Class en Commodore Class hutten. Beide types zijn van alle gemakken voorzien. Ga je voor net dat beetje meer luxe, dan raden wij je de Commodore Class hutten aan!

Restaurants aan boord

Je kunt heerlijk dineren in een van de vijf restaurants. Van à la carte, uitgebreid dinerbuffet tot een heerlijke steak. De menu's kun je inzien tijdens het online boeken van je reis. Waar heb jij trek in?

Bars

Aan boord heb je een heerlijk avondje uit in een van de vier bars. Heerlijk loungen, een dansje wagen of genieten van livemuziek. Aan boord is voor ieder wat wils!

Entertainment & wellness

Naast de bars zijn er ook nog clubs aan boord met DJ's, een bioscoop en kun je met het hele gezin genieten in een van de drie zwembaden, sauna's, jacuzzi's en solarium.

Kidz’ Club

Aan boord is Jack de Piraat die de kinderen vermaakt in de Kidz' Club, de ballenbak en speurtochten. Je kinderen vervelen zich geen moment aan boord!

Mobiele netwerken

Ook op zee ben je bereikbaar. De tarieven hiervoor wijken af van de reguliere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden bij de receptie aan boord.

Tax free shoppen

In de Sea Shop kun je tax free shoppen. Je vindt hier fashion, cosmetica en souvenirs. Verwen jezelf of iemand anders!

 

Schepen

Op deze route varen zowel CROWN Seaways als PEARL Seaways. De meest mooie en luxueuze schepen van DFDS Seaways met vele faciliteiten aan boord.