Seashop aan boord van IJmuiden - Newcastle

Aan boord shoppen is echt een feestje! De leukste koopjes en scherpste aanbiedingen vind je in onze Sea Shop. Een breed assortiment aan cosmetica en parfum van merken zoals Calvin Klein en Dolce & Gabbana. Kleding van Lacoste tot SuperDry. Voor de kinderen hebben we een ruim assortiment aan speelgoed en lekkere snoepjes. ​

 


​​Parfum & cosmetica

Verras je partner of verwen jezelf met een nieuwe parfum. Op onze afdeling parfum & cosmetica zul je zeker slagen! In de shop vind je parfums van onder andere Gucci, Calvin Klein, Yves Saint Laurent​ en nog veel meer.​​
WIJNEN & WHISKY
Aan boord bieden we een uitgebreid assortiment aan wijnen en whisky. Denk aan merken zoals Smirnoff, Bacardi, Mo​​ntana, Nottage Hill en Jacob’s Creek. En heb je een heerlijke wijn geproefd in een van de restaurants? Dan kun je meteen een flesje kopen in de winkel zodat je er thuis ook weer van kunt genieten!
KINDERSPEELGOED
Ook voor de allerkleinsten onder ons is er genoeg te vinden in de Seashop. Zacht speelgoed, puzzels en lego zijn een kleine greep uit het grote aanbod aan kinderspeelgoed. Ook vind je in de Seashop de leukste Disneyfiguren! Zo kun je je kinderen verrassen met een leuk cadeautje of souveniertje.

KLEDING & ACCESSOIRES
Zonnebrillen, handtassen, kleding, horloges…aan boord koop je de mooiste kleding en accessoires voor zowel mannen als vrouwen. In de shop vind je diverse topmerken met aantrekkelijke kortingen. Scoor een leuke outfit en stap de ferry af in stijl!
​​


​​​