Dineren op zee

Sinds 2018 zijn we gestart met nieuwe maaltijdconcepten op de route IJmuiden - Newcastle! In de restaurants vind je verse seizoensgebonden producten omgetoverd tot heerlijke gerechten. Tip: boek de maaltijden vooraf bij en ontvang tot wel 33% korting!   

EXPLORER'S KITCHEN

Onze ervaren chefs kennen de lekkerste, lokale specialiteiten van over de hele wereld. Het internationale buffet is een verzameling van hun favoriete gerechten. Denk aan heerlijke tapas, burgers, vis, vegetarische gerechten, pasta's maar ook verse salades, een kinderbuffet en een uitgebreid dessertbuf​fet.​ Een feestje om van te proeven!

Meer Info​

NORTH SEA BISTRO

​Ontspannen dineren met uitzicht op zee, dat doe ​je in ons à la carte restaurant North Sea Bistro. Geniet van heerlijke klassieke gerechten gemaakt met lokale seizoensproducten van de beste kwaliteit. Tevens serveren we vegetarische gerechten en helpen we graag bij de keuze van een passende wijn. Dat wordt culinair genieten op de Noordzee!

Meer Info​

 

Coffee Crew

In onze nieuwe koffie corner (voorheen het Lighthouse Café) vind je de lekkerste ​soorten koffie van Starbucks®, andere warme en koude dranken en huisgemaakte cake & snacks. Loop naar buiten met zo'n heerlijke kop koffie of thee in je hand en geniet van het uitzicht op het dek. Even een momentje voor jezelf!

Meer Info​