​Jack's Treasure Hunt - game aan boord

Met de Jack's Treasure Hunt app zijn de kids wel even zoet. Gebruik de app om het verhaal van Jack the Pirate te volgen en om zijn vriendjes en de schat te vinden. Het spel is beschikbaar op de Dover routes en IJmuiden – Newcastle. Download de Zappar app voordat je aan boord gaat om te spelen!

  • Een leuk, interactief spel voor de hele familie 
  • Optimaal vermaak voor kinderen, het plezier begint aan boord
  • Download ​​​de Zappar app uit de App of Play Store
  • Zet je telefoon in vliegtuigmodus en verbind alleen met onze WiFi, zo voorkom je hogen kosten van je provider

 

Zoek de Verborgen Schat

Zie Jack en zijn vrienden tot leven komen terwijl je de posters vindt, de puzzels oplost en de codes zapt op het schip. Elke code ontgrendelt een ander stuk van de sleutel die leidt tot de schat van Jack. Ontdek het schip, maak nieuwe vriendjes en help Jack zijn schat te vinden. Kan jij alle puzzelstukjes vinden en het mysterie oplossen voordat je op je bestemming aan komt? Download de Zappar App om te spelen!

​Plezier met de hele familie

Laat het plezier langer duren met onze Kids Club en Pirates Island waar de kleintjes heerlijk kunnen spelen en de ouders kunnen ontspannen met een heerlijke kop koffie uit het café. De oudere kids kunnen zich vermaken in de game area met arcade spellen en speelmachines. Tip: boek de KidsCruise en de kinderen varen gratis mee!