Aan boord: Duinkerken - Dover

Op de route Duinkerken - Dover rijd je gemakkelijk met je voertuig zowel aan als van boord. Binnen 2 uur ben je over het Engelse Kanaal en kan je vakantie Engeland​ beginnen. In de tussentijd kun je een hapje eten in een van de restaurants en relaxen in de Premium ​Lounge.

Restaurants aan boord

Onderweg naar Dover en vice versa kun je heerlijk uitwaaien op het dek en een hapje eten in een van de restaurants aan boord.

Meer info >>

Premium Lounge

Upgrade jouw overtocht met toegang tot de Premium Lounge. Hier kun je gebruik maken van koffie- en thee faciliteiten en gratis WiFi.

Meer info >>

Pirates' Island

Tijdens jouw twee uur durende overtocht vermaak je je prima. Ga lekker shoppen in de Seashop en laat je kinderen spelen in Pirates' Island.

Meer info >>

Sea Shop

Shop aan boord voordelig parfums, verschillende dranken en snoepgoed in de Sea Shop. Je winkelt hier voordeling én kunt profiteren van speciale aanbiedingen.

Meer info >>

Schepen

Iedere dag varen er drie schepen op de route Duinkerken - Dover. Hierdoor zijn er dagelijks 24 afvaarten over het Engelse Kanaal.

Meer info >>

Blijf verbonden

Met onze gratis WiFi aan boord blijf je altijd verbonden. Luister bijvoorbeeld naar je favoriete muziek of update je social media terwijl je over het Kanaal vaart.

Meer info >>