Aan boord van onze schepen

Welke overtocht je ook maakt, op welk schip je ook aan boord stapt, onze schepen zijn voorzien van faciliteiten voor een relaxte en comfortabele overtocht.

IJmuiden - Newcastle

Aan boord van IJmuiden - Newcastle ga je een onbezorgde overtocht tegemoet. Start je avond met een hapje en een drankje in een van de restaurants en drink 's avonds een drankje in bijvoorbeeld de Columbus Club. Uiteraard is aan boord ook aan de kids gedacht én kun je lekker shoppen.

Meer info >>

Duinkerken - Dover

De overtocht van Duinkerken naar Dover duurt slechts twee uurtjes. In de tussentijd kun je terecht in een van de restaurants voor een lekkere maaltijd en vermaken je kinderen zich in de Pirates’ Island . Bovendien vind je in de Sea Shop een breed scala aan onder andere parfum, cosmetica en dranken.

Meer info >>

Calais - Dover

Met de ferry van Calais naar Dover ben je al in 90 minuten het Engelse Kanaal over. Ga dineren in een van de restaurants, winkelen in de Sea Shop en laat je kinderen heerlijk spelen in Pirates’ Island​.

Meer info >>

Overige routes

Naast de eerder genoemde routes vind je op de overige routes ook vele faciliteiten. Lees hier alle informatie over wat je kunt doen aan boord van Kopenhagen - Oslo, Kiel - Klaipeda en Kapellskär - Paldiski.

Meer info >>