overtochten DFDS Schotland & Engeland

  • Keuze uit 54 (!) overtochten per dag
  • De kortste route naar Schotland en de snelste route naar Engeland
  • Winnaar Europe's & Worlds Leading Ferry Operator
  Overtochten Schotland & Engeland​​​​​​​
​Ga jij voor steden of natuur? Voor cultuur of recreatie? Voor indoor of outdoor activiteiten? 

 
Beantwoord de vragen en kom erachter waar jíj heen moet in Schotland! Maak gelijk kans op een hotelvoucher t.w.v. €300 om te besteden in Schotland.​ 


 
ontdek jouw schotland       
 
​​​​​​​​

​Bespaar op je diner aan boord
​Aan boord kun je heerlijke gerechten proeven met uitzicht op zee. Tijdens de overtocht IJmuiden – Newcastle kun je kiezen uit 2 restaurants. 

In het Explorer's Kitchen vind je een buffet met een keuze uit de lekkerste specialiteiten over de hele wereld. Boek je tafel vooraf en betaal 21,95 i.p.v. 29,95 aan boord.  

Ons à la carte restaurant North Sea Bistro​ serveert de mooiste klassieke gerechten en de hierbij passende wijnen. Dat is culinair genieten op de Noordzee! 

 
​​Buffetgerechten_653x300.jpg​​​​​​
Korte vakanties naar Engeland of Schotland
 
Ben je op zoek naar een leuke break in Engeland of Schotland? Boek dan nu je overtocht én hotel bij DFDS. Alles in één keer goed geregeld!
 
Bezoek de wereldstad Londen of ervaar alle hoogtepunten van de schitterende regio Kent. Ga je liever naar Schotland? Ontdek dan de prachtige natuur in de Western Highlands en Loch Lomond. Voor een veelzijdige stedentrip is Edinburgh een absolute aanrader.
  ​ Korte vakanties Engeland en Schotland​​​​​​