NIEUWE RESTAURANTS IJMUIDEN - NEWCASTLE

Geniet van heerlijke gerechten met uitzicht op zee.​ Tijdens de overtocht
IJmuiden - Newcastle kun je nu kiezen uit 2 nieuwe restaurants. Boek je maaltijden vooraf en bespaar tot maar liefst 30% korting!
 
In het buffetrestaurant Explorer's Kitchen heb je ruime keuze uit de lekkerste specialiteiten van over de hele wereld. Boek vooraf en betaal 19,95 i.p.v. 29,95.
Het à la carte restaurant North Sea Bistro serveert klassieke gerechten en passende wijnen. Dat wordt culinair genieten op de Noordzee!
Vernieuwd maaltijdconcept​​​​
​AVONTUURLIJK SCHOTLAND & ENGELAND
  • Keuze uit 54 (!) ​overtochten per dag​​
  • Uitgerust beginnen aan jouw vak​antie​​
  • ​Winnaar Europe’s Leading Ferry O​perator 2017​
  • De kortste route naar Schotland en ​de snelste route naar Engeland
Overtochten DFDS​​​​
​GENIET VAN DE NATUUR MET DFDS​

Houd je van avontuur, prachtige uitzichten en volledige rust? Dan is het tijd om het Schotse landschap óf de ongerepte natuur van de Baltische Staten​ te ontdekken.

Volgens onderzoek ben je buiten het gelukkigst! Geniet van de prachtige natuur, ga kamperen op unieke plekken​ en ervaar nieuwe ​outdoor activiteiten. Vaar van IJmuiden naar Newcastle óf van​ Kiel naar Klaipeda​ en jouw outdoor avontuur kan beginnen​.
​​Op vakantie middenin de natuur​​​​​
WILDLIFE MINICRUISE: LEERZAAM VOOR JONG & OUD!​

Leer alles over het leven in de Noordzee tijdens onze Wildlife MiniCruise naar Newcastle. Informatieve presentaties, leuke spelletjes en de kans om echte dieren te spotten op het dek. Een geweldig avontuur voor het hele gezin!

Het ORCA Wildlife Centre en de Wildlife Officers zijn t/m september aanwezig op King Seaways. Betaal nu slechts 59 per volwassene. De kids varen gratis mee!
​​Op Wildlife MiniCruise​​​​​