Aan boord: Kiel – Klaipeda

Wanneer je de overtocht maakt van Kiel naar Klaipeda of vice versa verveel je je geen moment aan boord op een van de twee schepen. Van restaurants, bars tot winkelen aan boord. Tevens overnacht je in je eigen comfortabele hut om uitgerust aan te komen op jouw gewenste bestemming.

Hutten aan boord

Op beide schepen zijn 2-persoons en 4-persoonshutten met de benodigde faciliteiten als een eigen douche, toilet en opbergruimte. Voor meer luxe kun je gebruik maken van de Commodore Class hutten.

Restaurants aan boord

Dineren aan boord is mogelijk in een van de twee restaurants. Je hebt de keuze uit een zelfservice restaurant of het meer luxe a la carte restaurant waar de chef je gerechten volgens origineel recept klaarmaakt.

Bars

Er zijn twee bars aanwezig op de schepen. In een van de bars kun je live sportuitzendingen bekijken onder het genot van een drankje.

Kidz’ Club

Je kinderen hoeven zich zeker niet te vervelen aan boord. Er is een kinderspeelplaats waar ze onderweg filmpjes kunnen kijken en kleuren.

Seashop

Een hapje en een drankje gedaan? Bezoek dan de Seashop waar je terecht kunt voor een breed assortiment aan parfumerie, snoepgoed, kleding en dranken.

Schepen

In totaal zijn er 14 ove​rtochten per week. Wanneer je deze overtocht maakt verblijf je op een van de twee schepen die op deze route varen: VICTORIA Seaways en REGINA Seaways.