steak.jpg 

 Menu Steakhouse

 

2 GERECHTEN DKK 299
3 GERECHTEN DKK 379
VOORGERECHTEN
 
Aardperensoep
Met gegrilde mantelschelpen en gebakken kalfsbacon
 
Tartaar
Van rundvlees, geserveerd met mierikswortel, rode ui, eigeel, dijonmosterd en eigengebakken knäckebröd
 
Snack Plate
Chilibites, torpedo garnalen en hotwings. Geserveerd met een spicy paprikadip
 
Moderne garnalencocktail
Groenlandse garnalen op romaine salade met avocado, mango en truffelmayonaise
 
MAIN COURSES
WINNER OF THE BEEF 2017
RIBEYE 300 g
Denemarken, Limousine
 
Kikkererwtenburger 250 g
Met groene salade en spicy dip
 
Zalm 250 g
De Faeröer
 
Kippenborst 300 g
Denemarken, Hopballe Mølle, Scharrelkippen
 
Spareribs 250 g
Denemarken, Svendborg varken
 
Burger 200 g
Australië, Ground Wagyu, Brioche
 
US rump steak 250 g
USA
 
Secreto Duroc 250 g
Spain
 
Entrecote Hereford 250 g
Ierland
 
Ossenhaas 220 g
Kiphaasje, Denemarken
 
Ribeye Wagyu 250 g
Australië
 
SIDE ORDERS
In de prijs van alle hoofdgerechten is één aardappel naar keuze en saus inbegrepen
AARDAPPEL
Gebakken aardappel met boter of crème fraîche
Pommes frites
Gekruide aardappelbootjes
SAUCE
Bearnaise
Romige pepersaus
BBQ sauce
Hollandaise
 
+ DKK 30
Cole slaw
Gegrilde maïs met bacon
Gefrituurde uienringen
Gegrilde groenten
Groene salade met vinaigrette en noten
+ DKK 15
Gorgonzola
Aioli
Truffelmayonaise
Knoflook-/kruidenboter
Bacon voor de burger
Kaas voor de burger
 
DESSERTS
Eigengemaakt ijs
Vraag naar de keuze van de dag
Crème Brûlée
Coupe Explorers + DKK 15
Brownie met peanuts, gezouten karamel, cacao-, merengue- en vanille-ijs
Baked Alaska + DKK 19
Cake, marmelade, ijs, merengue, fruit
CO.DK.06.2018
 
BEFORE DINNER DRINK
GIN FEVER TREE TONIC
APEROL SPRITZ
DARK N' STORMY

HENRIOT SOUVERAIN

(CHAMPAGNE)

 
White wine
FRANKRIJK
Sancerre Blanc
Chablis 'Saint Martin'
Riesling Grand Cru 'Saering'
Meursault Les Grands Charrons
Glas 15 cl
Fles 75 cl
ITALIË
Vistamare Gaja
OVERSEAS
Chardonnay Alpha Montes (CHILI)
Konrad Sauvign Blanc (NEW ZEALAND)
 
Red wine
FRANKRIJK
Cote-du-Rhône Rouge "Paralléle 45"
Bourgogne Rouge, Domaine Humbert Freres
Gevrey-Chambertin 1. Cru "Les Combottes"
ITALIË
Valpolicella Cecilia Beretta
Amarone Di Carlo
Dagromis, Gaja
Barbaresco, Asili
Valpolicella Superiore DOC, Dalforno
OVERSEAS
Pinot Noir Organic (New Zealand)
Big Break vinyards zinfandel (US)
Heathcote II, HD Shiraz (US)
SPANJE
Montecillo Gran Reserva
PSI, Dominio de Pingus
Recommended by our Sommelier
 
Dessert Wine
Sandeman Tawny
Konrad Sigrun Noble Two
Dourthe Sauternes
 
Beer
CAFETIÈREKOFFIE & BRAASTAD XO
SKANDS BLÅ CHIMPANSE, 50 cl
SKANDS EGTVEDPIGENS BRYG, 50 cl
SKANDS ESRUM KLOSTER, 50 cl
SKANDS HUMLEFRYD, 50 cl
SKANDS SJØBEN, 50 cl
SKANDS IPA, 50 cl
 
CO.06.2018