Voetbalreizen manchester city

Where the sky is the most blue! Dit seizoen bieden we wedstrijden van Manchester City aan. Topwedstrijden voor een schappelijk prijsje. Maak de grootste sterren van het hedendaagse voetbal nu live mee in het Etihad Stadium. Onder leiding van Pep Guardiola zal het genieten worden. Wie neem jij mee naar één van deze toffe wedstrijden?

SPEELDATA 2​018

SPEELDATA 2018WEDSTRIJDPRIJS V.A.
20 januari 2018Manchester City - Newcastle-Uitverkocht
10 februari 2018Manchester City - Leicester-Uitverkocht​
​17 maart 2018Manchester City - Brighton- Uitverkocht
​07 april 2018Manchester City - Man. United     -Uitverkocht
21​ april 2018Manchester City - Swansea-Uitverkocht
Voetbalreis Engeland met vrienden, ontspannen aan boord

Manchester City

Manchester City probeert stappen te maken. Dat proef je aan alles wat de club doet. Guardiola als trainer aanstellen, het imposante trainingscomplex om zelf spelers op te leiden én zover mogelijk proberen te komen in de Champions League. Vorig seizoen eindigde Manchester City op een derde plek, waardoor ze dit seizoen wederom Champions League mogen spelen. Dit seizoen zullen ze een gooi naar het kampioenschap willen doen!​​

Etihad Stadium​

Het Etihad Stadium is een vrij nieuw stadion dat is gebouwd voor de Gemenebest spelen van 2002. Toentertijd had het stadion een capaciteit van 38.000. Nu kunnen er ongeveer 55.000 toeschouwers in. Het stadion is nu voor de komende 250 jaar verhuurd​ aan Manchester City.

Klik op de afbeelding om te vergroten

BEKIJK ALLE VOETBALREIZEN NAAR ENGELAND​​​​​