Voetbalreis Sunderland – Swansea City

Swansea is een club die altijd aantrekkelijk voetbal wil spelen. De Swans zullen de favoriete partij zijn tegen de Black Cats, maar het thuisvoordeel speelt natuurlijk mee. Vooral in het Stadium of Light is de sfeer altijd goed! Maak jij deze wedstrijd live mee? 

Dit is jouw voetbalreis:

 • Een all-in-one ervaring: ​ontspannen varen, een stedentrip en topvoetbal
 • Black Cats versus The Swans, een potje puur Engels voetbal!
 • Ongekende sfeer in het Stadium Of Light, het vier na grootste stadion in Engeland
​​​
  Overtocht IJmuiden - Newcastle

  ​​​Met de ferry op voetbalreis

  Een voetbalreis met DFDS naar Sunderland is ​altijd geslaagd. Sunderland komt dit jaar weer uit in de Premier League en wil een beter resultaat neerzetten dan vorig jaar. Toffe wedstrijden gegarandeerd dus! Lukt het om dit jaar uit de degradatiezone te blijven? Sam Allardyce heeft de taak om de conc​urrentie af te troeven.

  Jouw voetbalreis begint al goed varend richting de Noord-Engelse stad Newcastle. De reis aan boord van de ferry brengt je direct in de juiste stemming. Wat is er te doen? Prik een vorkje in een van onze restaurants, drink een biertje in de Columbus Club of probeer eens een proeverij. 's Avonds verblijf je in een comfortabele hut terwijl de ferry verder naar Newcastle vaart.​​​

  Overtocht IJmuiden - Newcastle
   

  ​​​WEDSTRIJDINFORMATIE

  Voetbalclub: Swansea City

  • Bijnaam: The Swans | Seizoen 15/16: positie 12
  • Trainer: Fransesco Guidolin
  • Fu​nfact: Nederlanders:Emnes, Fer en van der Hoorn
  Stadion van Sunderland
  Het strijdtoneel van de wedstrijd Sunderland - Bournemouth: het Stadium of Light. Dit stadion is één van de grootste van Engeland en biedt plaats aan circa 49.000 toeschouwers. Beleef de altijd gezellige sfeer in het Stadium of Light.

  Premium Ticket
  Een goede plek in het stadion, een lekkere lunch en toegang tot de bars in het stadion? Upgrade jouw ticket dan naar een premium ticket en je voetbalreis wordt nog specialer.
​​​JOUW voetbalreis in beeld
​Klik op de afbeelding om te vergroten ​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.