Voetbalreis Sunderland – Southampton

Hoe zal het lopen met Southampton nu Koeman weg is? Claude Puel neemt zijn taken over en hoopt net zulke goede resultaten te behalen. Met de selectie is in ieder geval weinig mis. Kan Sunderland genoeg strijd bieden voor de winst? Maak de wedstrijd live mee!

Dit is jouw voetbalreis:

 • ​All-in-one ervaring: varen, stedentrip en een topwedstrijd bekijken
 • Voetbalwedstrijd met een Nederlandse tintje. Maak deze wedstrijd live mee!
 • Ongekende sfeer in het Stadium of Light nabij Newcastle
​​​​
  Overtocht IJmuiden - Newcastle

  ​​​Varend op voetbalreis

  Dit jaar komt Sunderland weer uit in de Premier League en natuurlijk willen ze een beter resultaat neerzetten dan afgelopen seizoen. Spannende wedstrijden gegarandeerd dus! Lukt het om dit jaar uit de degradatiezone te blijven? Aan David Moyes ​de taak ​om de sterke concurrentie af te troeven.

  Al varend begint jouw voetbalreis goed. Aan boord van de ferry kom je direct in de juiste stemming. Drink een drankje in een van de bars of probeer eens een bierproeverij. Lekker eten kan in één van de restaurants aan boord en voor amusement kun je terecht in de Columbus Club of het casino. 's Nachts overnacht je in jouw eigen comfortabele hut terwijl de ferry je naar Newcastle brengt.

  Overtocht IJmuiden - Newcastle
   

  ​​​WEDSTRIJDINFORMATIE

  Voetbalclub: Southampton

  • Bijnaam: The Saints | Seizoen 15/16: positie 6
  • Trainer: Claude Puel
  • Fu​nfact: Twee Nederlanders: Clasie en van Dijk 
  Stadion van Sunderland
  Het stadium of light biedt aan circa 49.000 toeschouwers plek. Het strijdtoneel van de wedstrijd Sunderland – Southampton. De gezellige sfeer in dit stadion is altijd meer dan goed.

   
  Premium Ticket
  Een betere plek in het stadion, een lunch en toegang tot de bars in het stadion? Upgrade dan naar een premium ticket en je voetbalreis wordt nog speciale​r.​​​​
​​Jouw voetbalreis in beeld
Klik op de afbeelding om te vergroten

 
​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.