Voetbalreis Sunderland – Manchester United

Manchester United zal met Mourinho vol voor de winst gaan. Het sterrenteam uit Manchester zal het Sunderland in ieder geval niet makkelijk maken. Wordt het verdedigen voor Sunderland of zullen ze voor een verrassing zorgen? Maak deze topwedstrijd live mee in het Stadium of Light.

Dit is jouw voetbalreis:

 • Een goed begin van de voetbalreis: varend naar Newcastle
 • Ongekende sfeer in het Stadium ​of Light nab​ij Newcastle
 • ​Het Manchester United tegen de altijd gevaarlijke ‘Black Cats’​
​​​​
  Overtocht IJmuiden Newcastle

  ​​​Met de ferry op voetbalreis

  Een voetbalreis naar Sunderland met DFDS is een gegarandeerd succes. Dit jaar komt Sunderland weer uit in de Premier League en ze willen natuurlijk een beter resultaat neerzetten dan vorig seizoen. Toffe wedstrijden gegarandeerd dus! Lukt het om dit jaar uit de degradatiezone te blijven? David Moyes​ heeft de "zware" taak om de sterkte concurrentie af te troeven.

  Jouw voetbalreis begin je al varend richting de Noord-Engelse stad Newcastle. De reis aan boord van de ferry brengt je direct in de juiste stemming. Wat is er te doen? Lekker eten doe je in een van onze restaurants, drink een biertje in de Columbus Club of probeer eens een proeverij. 's Avonds verblijf je in een comfortabele hut terwijl het schip verder vaart​

  Voetbalreis Sunderland
   

  ​​​Wedstrijdinformatie

  Voetbalclub: Manchester United

  • Bijnaam: The Red Devils | Seizoen 15/16: positie 5
  • Trainer: Jose Mourinho
  • Fu​nfact: De meest waardevolle club na Real Madrid
  Stadion van Sunderland
  Het strijdtoneel van de wedstrijd Sunderland - Manchester United is het Stadium of Light. Dit stadion is één van de grootste van Engeland en biedt plaats aan ongeveer 49.000 toeschouwers. Beleef de goede sfeer in het Stadium of Light.

   
  Premium Ticket​
  Een betere ple​k in het stadion, een lekkere lunch en toegang tot de bars in het stadion? Upgrade jouw ticket dan naar een premium ticket en je voetbalreis wordt nog specialer.​​​
​​​​​​Jouw voetbalreis in beeld
Klik op de afbeelding om te vergroten

Klantenservice

HANDIG OM TE WETEN:​


​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.