​Voetbalreis sunderland – Manchester City

Het sterrenensemble van Pep Guardiola komt op bezoek in het Stadium of Light. Sunderland zal als underdog de wedstrijd ingaan, maar wellicht kunnen ze verrassen. Aan de fans zal het niet liggen. Wie neem jij mee naar deze topwedstrijd? 

Dit is jouw voetbalreis:

 • Start jouw voetbalreis direct goed aan boord van de luxe cruiseferry naar Newcastle
 • Één van de grootste en sfeervolle stadiums van Engeland: Stadium of Light
 • Live in actie de Nederlander Pattrick van Aanholt​ en de Belgische Kevin de Bruyne
  Overtocht IJmuiden - Newcastle
   

  ​​​Varend op voetbalreis

  Een voetbalreis naar Sunderland met DFDS is een gegarandeerd succes. De club komt dit jaar weer uit in de Premier League en wil een beter resultaat neerzetten dan vorig jaar. Toffe wedstrijden gegarandeerd dus! Lukt het om dit jaar uit de degradatiezone te blijven? Aan David Moyes​ de taak om de sterkte concurrentie af te troeven.

  Jouw voetbalreis begin je al varend richting de Noord-Engelse stad Newcastle. De reis aan boord van de cruiseferry brengt je direct in de juiste stemming. Wat is er te doen? Lekker eten doe je in een van onze restaurants, drink een biertje in de Columbus Club of in een van de andere bars en waag een gokje in het casino. Wie weet win jij je voetbalreis terug!

  Overtocht IJmuiden - Newcastle
   

  ​​​WEDSTRIJDINFORMATIE

  Voetbalclub: Manchester City

  • Bijnaam: The Citizens | Seizoen 15/16: positie 4
  • Trainer: Pep Guardiola
  • Fu​nfact: De duurste speler is Kevin de Bruyne
  Stadion van Sunderland
  Het strijdtoneel van deze wedstrijd is het Stadium of Light. Dit stadion is één van de grootste van Engeland en kan aan circa 49.000 bezoekers plek bieden. De sfeer in het Stadium of Light is altijd goed.

   
  Premium Ticket
​Een betere plek in het stadion, een lekkere lunch en toegang tot de bars in het stadion? Upgrade dan naar een premium ticket en je voetbalreis wordt nog specialer.​​​
​​​Jouw voetbalreis in beeld
Klik op de afbeelding om te vergroten

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.