Voetbalreis Sunderland – Leicester City

De verrassende kampioen van vorig jaar komt op bezoek in het Stadium of Light. Zal Leicester het hoge niveau kunnen vasthouden? Sunderland zal de underdog zijn maar met de trouwe fans in het stadion kunnen ze wellicht een goed resultaat neerzetten. Wie neem jij mee naar deze wedstrijd?

Dit is jouw voetbalreis:​

 • Kom alvast in de stemming met een ontspannen overtocht vanuit IJmuiden
 • Één van de grootste stadions in de​ Premier League met geweldige sfeer
 • ​​​Live in actie de Nederlander Pattrick van Aanholt
​​
  Overtocht IJmuiden Newcastle

  ​​​per luxe cruiseferr​​y op reis

  Dit jaar komt Sunderland weer uit in de Premier League en ze willen een beter resultaat neerzetten dan vorig jaar. Dat worden vast en zeker spannende wedstrijden!

  Lukt het om dit jaar uit de degradatiezone te blijven? Aan David Moyes​ de taak om de sterke concurrentie af te troeven.

  Al varend begin je aan jouw voetbalreis richting de bruisende Noord-Engelse stad Newcastle. Aan boord van de cruiseferry kom je direct in de juiste ste​mming. Schuif aan in één van onze restaurants, drink een biertje in de bar of waag een gokje in het casino. Je hoeft je aan boord geen moment te vervelen! ’s Nachts slaap je lekker in jouw eigen hut terwijl de ferry koers zet richting Newcastle.

  Overtocht IJmuiden Newcastle
   

  ​​​Wedstrijdinformatie

  Voetbalclub: Leicester City

  • Bijnaam: The Foxes | Seizoen 15/16: positie 1
  • Trainer: Claudio Ranieri
  • Funfact: Mahrez is speler van het jaar
  Stadion van Sunderland​
  Een van de grootste stadions van Engeland is het Stadium of Light. Voor circa 49.00​0 toeschouwers heeft dit stadion plek. Be​leef de gezellige sfeer in Stadium of Light tijdens de wedstrijd Sunderland – Leicester City.

  Premium Ticket
  Een betere plek in het stadion, een lekkere lunch en toegang tot de bars in het stadion? Upgrade dan naar een premium ticket en voor een extra speci​ale voetbalreis.​​​​​ ​

 
jouw voetbalreis in beeld
Klik op de afbeelding om te vergroten

 
Klantenservice

HANDIG OM TE WETEN:​

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.