Voetbalreis Sunderland – Crystal Palace

Crystal Palace is geen hoogvlieger, maar onder leiding van Alan Pardew is de club toch redelijk stabiel. Er liggen zeker mogelijkheden in deze wedstrijd​ voor het team van Van Aanholt en Jeremain Lens. Bekijk deze wedstrijd live in het Stadium of Light!   

Dit is jouw voetbalreis:

 • Twee gezellige avonden aan boord en één hotelovernachting in Newcastle
 • Bezoek één van de grootste en sfeervolle stadion​s van Engeland: Stadium of Light
 • De Nederlanders Jer​emain Lens en Patrick van Aanholt live in actie zien​
​​​
  Overtocht IJmuiden - Newcastle

  ​​​Met de ferry op voetbalreis

  Sunderland komt dit jaar weer uit in de Premier League en wil een be​ter resultaat neerzetten dan vorig jaar. Spannende wedstrijden gegaran​deerd dus! 

  Lukt het om dit jaar uit de degradatiezone te blijven? Aan David Moyes​ de taak om de sterk​e concurrentie af te troeven. 

  Jouw voetbalreis begin je al varend richting de bruisende Noord-Engelse stad Newcastle. De reis aan boord van de cruiseferry brengt je direct in de juiste stemming. Schuif aan in één van onze toprestaurants, drink een biertje in één van de bars of waag een gokje in het casino. 's Nachts overnacht​ je in jouw eigen comfortabele hut terwijl de ferry je naar Newcastle brengt.​

  Overtocht IJmuiden - Newcastle
   

  ​​​WEDSTRIJDINFORMATIE

  Voetbalclub: Crystal Palace

  • Bijnaam: The Eagles | ​Seizoen 15/16: positie 8
  • Trainer: Alan Pardew
  • Fu​nfact: Kleinste Londense club v/d Premier League
  Stadion van Sunderland
  Het strijdtoneel van deze wedstrijd is het Stadium of Light. Dit stadion is één van de grootste van Engeland en kan aan circa 49.000 toeschouwers plek bieden. De gezellige sfeer in het Stadium of Light is altijd goed.

   
  Premium Ticket
  Een betere zitplek, een lekkere lunch én toegang tot de bars in het stadion? U​pgrade dan naar een premium ticket en je​ voetbalreis wordt nog speciale​r.​​​​​​​ ​
​​​ ​​
​ ​​

Jouw voetbalreis in beeld

​​​​​​​​​​​

Klik op de afbeelding om te vergroten

Klantenservice

HANDIG OM TE WETEN:​

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.