Voetbalreis Sunderland – Chelsea

Kan Chelsea het matige seizoen van vorig jaar goed maken? Onder leiding van Antonio Conte zal Chelsea vol passie naar Sunderland komen. Clubs uit het noorden zijn altijd een angstgegner voor de Blues. Of dit terecht is maak jij live mee in het Stadium of Light.

Dit is jouw voetbalreis:

 • 4-daagse voetbalreis met 2 overnachtingen aan boord​ en een hotelovernachting in Newcastle
 • Ongekende sfeer in een van de grootste stadions: Stadium of Light
 • Live in actie de Nederlander Pattrick van Aanholt​
​​​​
  Overtocht IJmuiden - Newcastle

  ​​​per luxe cruiseferr​​y van start

  Sunderland komt dit jaar weer uit in de Premier League en wil een beter resultaat neerzetten dan vorig jaar. Dat worden zeker spannende wedstrijden.

  Lukt het om dit jaar uit de degradatiezone te blijven? Het is aan David Moyes ​om de sterk​e concurrentie af te troeven. 

  Begin jouw voetbalreis heerlijk ontspannen aan boord van de ferry. Op het schip is er genoeg te doen. Zo zijn er vele winkeltjes, een bioscoop, een casino en verschillende bars. Ook zijn er drie restaurants aan boord en na het eten kan je nog ontspannen genieten van live muziek in de Columbus Club. Ondertussen varen wij rustig door en kom je de volgende ochtend aan in Newcastle.

  Overtocht IJmuiden Newcastle
   

  ​​​Wedstrijdinformatie

  Voetbalclub: Chelsea

  • Bijnaam: The Blues | Seizoen 15/16: positie 10
  • Trainer: Antonio Conte
  • Funfact: Nathan Aké & van Ginkel zijn verhuurd
  Stadion van Sunderland
  Het strijdtoneel van de wedstrijd Sunderland - Chelsea is het Stadium of Light. Dit stadion is één van de grootste van Engeland (5de plek) en kan voor circa 49.000 toeschouwers een plek bieden. De gezellige sfeer in het Stadium of Light is altijd meer dan goed.

   
  Premium Ticket
  Een betere plek in het stadion, toegang tot de bars in het stadion en een lekkere lunch? Upgrade jouw ticket dan naar een premium ticket en je​ voetbalreis wordt nog speciale​r.
​​​ ​​​​jouw voetbalreis in beeld
Klik op de afbeelding om te vergroten
​​​​

Klantenservice

HANDIG OM TE WETEN:​

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.