Voetbalreis Sunderland - Bournemouth

Bournemouth verwacht je niet in de top van de Premier League, maar de club levert elke wedstrijd genoeg strijd om er een leuke wedstrijd van te maken. Kan Sunderland winnen van de Cherries op eigen grond? Maak deze wedstrijd live mee!

Dit is jouw voetbalreis:​

 • Twee ontspannen avonden aan boord en één hotelovernachting in Newcastle
 • ​Inclusief voetbalticket​ voor een topwedstrijd en de bustransfer van en naar de terminal
 • Één van de grootste en sfeervolle stadions ​van Engeland: Stadium of Light
  Overtocht IJmuiden - Newcastle

  ​​​Met de ferry op voetbalreis

  Een voetbalreis met DFDS naar Sunderland is een succes. Sunderland komt dit jaar weer uit in de Premier League en wil natuurlijk een beter resultaat neerzetten dan vorig jaar. Spannende wedstrijden gegarandeerd dus! Lukt het om dit jaar uit de degradatiezone te blijven? David Moyes ​heeft de taak om de conc​urrentie af te troeven.

  Jouw voetbalreis begint al goed varend richting de Noord-Engelse stad Newcastle. De reis aan boord van de ferry brengt je direct in de juiste stemming. Wat is er te doen? Prik een vorkje in een van onze restaurants, drink een biertje in de Columbus Club of probeer een bierproeverij. 's Avonds verblijf je in een comfortabele hut terwijl het schip verder naar Newcastle vaart.​​​

  Overtocht IJmuiden - Newcastle
   

  ​​​WEDSTRIJDINFORMATIE

  Voetbalclub: Bournemouth

  • Bijnaam: The Cherries | Seizoen 15/16: positie 16
  • Trainer: Eddie Howe​
  • Fu​nfact: Nathan Aké is gehuurd van Chelsea
  Stadion van Sunderland
  Het strijdtoneel van de wedstrijd Sunderland - Bournemouth: het Stadium of Light. Dit stadion is één van de grootste van Engeland en biedt plaats aan ongeveer 49.000 toeschouwers. Beleef de gezellige sfeer in het Stadium of Light.

   
  Premium Ticket
  Een betere plek in het stadion, een lekkere lunch en toegang tot de bars in het stadion? Upgrade jouw ticket dan naar een premium ticket en je voetbalreis wordt nog specialer.​​​ Boek telefonisch jouw premium ticket. Op dit moment zijn premium tickets alleen telefo​nisch​​ te boeken.​
JOUW VOETBALREIS IN BEELD​       

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.