​newcastle united - brentford

Brentford is dé club van de supporters. The Bees zijn knap 9e​ geworden vorig seizoen en willen het goede slot van vorig jaar doorzetten. Normaliter moet het team van Benitez geen problemen moeten hebben met Brentford. Maak jij deze wedstrijd live mee?

Dit is jouw voetbalreis:
 • Fallen Giant Newcastle United live in actie 
 • Strijd om het kampioenschap in de Championship
 • Sfeervol stadion in het stadscentrum van Newcastle: St. James’ Park


  Overtocht IJmuiden Newcastle

  ​​​De reis naar Newcastle

  Een reis per cruiseferry en het bijwonen van een van de wedstrijden van Newcastle United: perfecte combinatie voor een weekendje weg! 

  Met Rafael Benitez als trainer en de sterke selectie moet dit zeker haalbaar zijn. Natuurlijk is het doel van de Magpies om binnen één jaar terug te keren in de Premier League. ​

  Jouw voetbalreis begin je al varend richting de Noord-Engelse stad Newcastle. De reis aan boord van de cruiseferry brengt je direct in de juiste stemm​ing. 

  Wat is er te doen? Eet in een van onze toprestaurants, drink een biertje in de Columbus Club of in een van de andere bars en waag een gokje in het casino.​​
  Overtocht IJmuiden Newcastle
   

  ​​​wedstrijdinformatie

  Voetbalclub: Brentford

  • Bijnaam: The Bees | 15/16 - positie 9​
  • Trainer: Dean Smith
  • Fu​nfact: laatste club van Clyde Wijnhard
  Stadion Newcastle United
  Het strijdtoneel van deze wedstrijd is het St. James’ Park. Dit sfeervolle stadion is één van de grootste van Engeland en het ​bevindt zich in het centrum. 

  Premium Ticket
  Een betere plek in het stadion, toegang tot de bars in het stadion en een stadiontour door het St. James’ Park? Upgrade dan naar een premium ticket en je voetbalreis wordt nog specialer. 

​​​jouw voetbalreis​ IN BEELD​

​​​​
Klik op de afbeelding om te vergroten

Voetbalreis Newcastle United

Anderen keken ook naar:

Klantenservice
​​​

Handig om te weten!

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.