​newcastle united - fulham

Fulham was een stabiele Premier League club tot 2013, daarna is de club afgegleden naar de Championship. Newcastle United zou geen problemen moeten hebben met Cottagers. Kunnen de Magpies winnen in eigen huis? Maak het live mee!​

Dit is jouw voetbalreis:
 • Fallen Giant Newcastle United live in actie 
 • Strijd om het kampioenschap in de Championship
 • Sfeervol stadion in het stadscentrum van Newcastle: St. James’ Park
​​​​
  Overtocht IJmuiden Newcastle

  ​​​De reis naar Newcastle

  Dit jaar wordt spannend! Zal Newcastle United weer terug kunnen keren naar de Premier League? Woon dit jaar een van de wedstrijden bij in de Championship. Toffe ​we​dstrijden gegarandeerd dus! 

   
  Het doel is om binnen één jaar terug te keren in de Premier League. Met Rafael Benitez aan het roer en de sterke selectie moet dit zeker haalbaar zijn.  

   
  De ​voetbalreis begin je al varend richting de Noord-Engelse stad Newcastle. De reis aan boord van de cruiseferry brengt je direct in de juiste stemm​ing. Wat is er te doen? Eet in een van onze toprestaurants, drink een biertje in de Columbus Club of in een van de andere bars en waag een gokje in het casino.​​
  Overtocht IJmuiden Newcastle
   

  ​​​WEDSTRIJDINFORMATIE

  ​Voetbalclub: Fulham

  • Bijnaam: The Cottagers | 15/16 – positie 20
  • Trainer: Slaviša Jokanović
  • Funfact: Oudste club uit Londen die in de Premier League heeft gespeeld
  Stadion van Newcastle
  Het strijdtoneel van deze wedstrijd is het St. James’ Park. Dit sfeervolle stadion is één van de grootste van Engeland en is het laatste stadion wat zicht bevindt in het stadscentrum. 

   
  Premium ticket​
  Een betere plek in het stadion, toegang tot de bars in het stadion en een stadiontour door het St. James’ Park? Upgrade dan naa​r een premium ticket en je voetbalreis wordt nog specialer. Wie neem jij mee?
   ​​
​​

​​jouw voetbalreis​ IN BEELD​

​​​
Klik op de afbeelding om te vergroten

Voetbalreis Newcastle United

Anderen keken ook naar:
Klantenservice

Handig om te weten!

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.