Voetbalreizen Newcastle United

We are united. De nieuwe visie van Newcastle United. De club is terug op het hoogste niveau en wil daar voorlopig blijven. Het St. James’ Park zal voller zitten dan ooit en de sfeer is optimaal. Raap daarom snel je vrienden bij elkaar of m​aak er een tof vader en zoon weekend van! Wie neem jij mee op voetbalweekend van DFDS?

SPEELDATA 2​018


SPEELDATA 2018WEDSTRIJD​PRIJS ​V.A.
​13 januari 2018Newcastle - Swansea-Uitverkocht
​10 februari 2018Newcastle - Manchester United-Uitverkocht
​10 maart 2018Newcastle - Southampton​-Uitverkocht
​31 maart 2018Newcastle - Huddersfield​​              -Uitverkocht
​14 april 2018Newcastle - Arsenal               ​-Uitverkocht
​28 april 2018Newcastle - Westbrom-Uitverkocht
13 mei 2018Newcastle - Chelsea​-​Uitverkocht
Voetbalreis Engeland met vrienden, ontspannen aan boord van de ferry

Newcastle United

Newcastle United, de kampioen van de​ Championship, is gepromoveerd en speelt weer in de Premier League! De competitie waar ze volgens ons zeker thuis horen. Onder het bewind van Rafael Benitez hebben ze stevige partijen op de mat gelegd. Gaan ze het niveau van de Premier League ook aankunnen? Daar gaan wij vanuit! Boek nu een voetbalreis naar één van de wedstrijden van Newcastle United. Een succesvol voetbalweekend gegarandeerd! Relaxed varen, Engels topvoetbal en een gezellig avondje uit in Newcastle. Wie neem jij mee? 

Historie 

Newcastle United (NUFC), ook wel "The Magpies" genoemd, is opgericht in het jaar 1881 onder de naam Stanley. Al snel veranderde de naam naar Newcastle West End. In het jaar 1892 veranderde de naam definitief naar het huidige Newcastle United. De bijnaam Magpies (Ekster) is gebaseerd op de kleuren van de club: zwart met wit. Newcastle United behoort tot de grootste ploegen van de Premier League, hoewel deze maar één keer door de club gewonnen is. De FA-cup is vijf keer bemachtigd. Dit jaar is de club weer gepromoveerd! 

St. James’ Park 

Newcastle United speelt zijn wedstrijden in het St. James’ Park. Het stadion heeft plek voor ongeveer 52.000 toeschouwers en is een van de meest kenmerkende stadions van Engeland. Het bijzondere aan dit stadion is dat het midden in de stad ligt. De voetbalsfeer is tijdens speeldagen dan ook goed te proeven. Fans drinken voor de wedstrijd vaak nog een biertje in één van de pubs voordat ze naar de wedstrijd gaan. ​

Klik op de afbeelding om te vergroten