VOETBALREIZEN ENGELAND

De aftrap van het Engelse voetbal staat voor de deur met​ een bijzonder portfolio. Newcastle United en Sunderland bieden wij als vanouds aan, dit jaar komt Manchester City erbij. Daarnaast bieden wij gelimiteerd tickets aan voor Manchester United en Liverpool. Wees er snel bij, want er zijn slechts een ​beperkt aantal tickets beschikbaar.


 

Newcastle United logo

​VOETBALREIZEN NEWCASTlE UNITED​

Newcastle - Liverpool​01-10-2017​v.a. 183,-  Binnenko​rt​​​ boekbaar
Newcastle - Crystal Palace​21-10-2017​​v.a. 169,-Binnenkort boekbaar
Newcastle - Watford​​25-11-2017​​​v.a. 169,-​ Binnenkort boekbaar​

BEKIJK alle WEDSTRIJDEN VAN Newcastle United​​​​


Sunderland logo

VOETBALREIZEN Sunderland​

Sunderland - QPR​14-10-2017​v.a. 15​8,-  Binnenkort​​​ boekbaar
Sunderland - Bristol City28-10-2017​​v.a. 149,- Binnenkort boekbaar
Sunderland - Fulham​​16-12-2017​​​​v.a. 149,-​ Binnenkort boekbaar

BEKIJK alle WEDSTRIJDEN VAN Sunderland​​​


 

Manchester City logo

​VOETBALREIZEN manchester city​

Manchester City - Burnley​21-10-20​17​v.a. 239,-​  Binnenkort​​​ boekbaar
Manchester City - West Ham​02-12-2017​​v.a. 239,- Binnenkort boekbaar
Manchester City - Man. United07-04-2018​​​v.a. 4​49,-​ Binnenkort boekbaar

 BEKIJK alle WEDSTRIJDEN VAN MAnchester city​​​


 

Manchester United

​VOETBALREIZEN manchester united​

Manchester United - Chelsea​24-02-2018​v.a. 667,-  Binnenkort​​​ boekbaar
Manchester United - Liverpool​10-03-2018​​v.a. 782,- Binnenkort boekbaar
Manchester United - Arsenal​​28-04-2018​​​v.a. 782,-​ Binnenkort boekbaar

BEKIJK alle WEDSTRIJDEN VAN manchester UNITED​​​

 

Liverpool

VOETBALREIZEN liverpool​

Liverpool - Everton​09-12-2017​v.a. 750,-  Binnenkort​​​ boekbaar
Liverpool - West Ham​24-02-2018​​v.a. 549​,- Binnenkort boekbaar
Liverpool - Stoke City
28-04-2018v.a. 663,-​Binnenkort boekbaar​


VOETBALREIZEN naar ENGELAND: ​PREMIER LEAGUE & CHAMPIONSHIP

Een voetbalreis naar Engeland is altijd een goed idee. Of je nou met een vriendengroep, voetbalteam, je pa of zoon gaat. Het is altijd een geslaagd weekend. Aan boord onze cruiseferry kom je rustig aan in de voetbalsfeer met een biertje en een steak. De volgende dag kom je aan in Newcastle en staat een wedstrijd van Newcastle United, Sunderland, Man. City, Liverpool of Man. United op het programma. Alles is voor je geregeld. Transfers, hotelovernachtingen en de overtocht! ​Wie neem jij mee?​

NEWCASTLE UNITED

Newcastle United is vorig jaar kampioen geworden van de Championship en daarom wedergekeerd naar de Premier League. Hier zijn we uiteraard erg blij mee, want hierdoor hebben we weer een tof aanbod voor jullie. Blijft Newcastle United onder leiding van Rafael Benitez in de Premier League? Daar gaan wij wel vanuit!

SUNDERLAND

Sunderland is helaas gedegradeerd uit de Premier League en moet zich opnieuw bewijzen in de Championship. Gelukkig vinden we veel teams in deze league die de moeite waard zijn om te bezoeken! Het niveau van de tweede league is de laatste jaren gestegen, dus ook hier vind je voetbal van een hoog niveau. Niet zo heel gek met de budgetten die de clubs hebben! Wie neem jij mee naar een wedstrijd van Sunderland?

MANCHESTER CITY

Dit jaar weer terug in ons aanbod, Manchester City. Wedstrijden op hoog niveau in één van de modernste stadia ter wereld, het Etihad Stadium. Vorig jaar kon Pep Guardiola nog niet volledig overtuigen, maar gaat het dit jaar wel lukken? Het sterrenteam blijft zich aanvullen dus een kampioenschap moet de doelstelling zijn!

LIVERPOOL

Jurgen Klopp wil de stap maken naar de absolute top. Gaat dat met zijn huidige selectie lukken? Het voetbal is vrijwel altijd aantrekkelijk. Met een kwaliteitsinjectie in de verdediging moet het zeker lukken om bij de top drie te eindigen. Op Anfield is de sfeer altijd grandioos. De Liverpool​ aanhang is uiterst fanatiek, dus als voetballiefhebber moet je hier zeker een keer geweest zijn. Boek nu een wedstrijd bij DFDS en een topervaring is gegarandeerd!

MANCHESTER UNITED​

Jose Mourinho eindigde vorig seizoen op een teleurstellende zesde plek. Echter hebben ze de Europa League gewonnen en zich dus rechtstreek gekwalificeerd voor de groepsfase van de Champions League. Een goedmaker voor een middelmatig seizoen. Kan Manchester United dit seizoen hogere ogen gooien op Old Trafford. Maak nu live een wedstrijd mee met DFDS. ​​