VOETBALREIZEN ENGELAND

Het Engelse voetbalseizoen is bijna afgelopen en na de zomer zullen wij weer mooie voetbalreizen naar Engeland gaan aanbieden. Newcastle United bieden wij als vanouds aan, maar welke clubs we aan het rijtje gaan toevoegen is nog een verrassing.

​Wil jij op de hoogte blijven van onze voetbalreizen voor het seizoen 2018-2019?
Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!


Newcastle United logo

 

VOETBALREIZEN NEWCASTlE UNITED

 

Newcastle - Arsenal14-04-2018-Uitverkocht
Newcastle - West Bromwich​
28-04-2018     -​Uitverkocht
Newcastle - Chelsea13-05-2018-​Uitverkocht


Sunderland logo

VOETBALREIZEN Sunderland​

 

​​Sunderland - Burton Albion​
​21-04-2018​-Uitverkocht
Sunderland - Wolverhampton​06-05-2018-​Uitverkocht


>Manchester City logo

 

VOETBALREIZEN manchester city

 

Manchester City - Swansea21-04​-2018​-Uitverkocht
Manchester City - Brighton 17-03-2018-Uitverkocht
Manchester City - Man. United07-04-2018        -Uitverkocht

    

Manchester City logo 

 

​​VOETBALREIZEN manchester united​

 

Manchester United - Chelsea​24-02-2018- Uitverkocht   
Manchester United - Liverpool​10-03-2018​Uitverkocht
Manchester United - Arsenal​​28-04-2018-Uitverkocht    

 

Liverpool
 

 

​​VOETBALREIZEN liverpool​

 

Liverpool - Everton​09-12-2017​​- Uitverkocht​
Liverpool - West Ham​24-02-2018​-Uitverkocht
Liverpool - Stoke City
28-04-2018-​ Uitverkocht


VOETBALREIZEN ENGELAND 

Je bent voetballiefhebber en wilt een keer naar Engeland om zelf het Engelse voetbal live te ervaren. Dat kan met de voetbalreizen van DFDS! Wat kun je verwachten en wat regelen we allemaal voor je? 

Je vertrekt vanuit IJmuiden de avond voor de wedstrijd. Aan boord van ​onze cruiseferry kom je rustig aan in de voetbalsfeer met bijvoorbeeld een verfrissend biertje en een lekkere​ steak. De volgende dag kom je aan in Newcastle en staat er Engels topvoetbal op het programma. 

Of je nou met een vriendengroep, voetbalteam, je pa of zoon gaat. Alles is voor je geregeld. Transfers, hotelovernachtingen, entreekaartje en de overtocht! ​Bekijk snel​ ons aanbod voetbalreizen.​

 

VOETBALWEDSTRIJD IN ENGELAND BEZOEKEN 

Je wilt een voetbalwedstrijd in Engeland gaan bezoeken. Dan heb je bij DFDS de keuze uit verschillende wedstrijden en voetbalclubs wanneer je een voetbalreis boekt. De volgende Engelse clubs kun jij (waarschijnlijk) live gaan zien!

NEWCASTLE UNITED

Na het succesvolle seizoen 2016-2017 waarin Newcastle United promoveerde naar de Premier League is ook het seizoen 2017-2018 een goed seizoen geweest. Mede door spectaculaire thuisoverwinningen tegen de topploegen Manchester United en Arsenal heeft Newcastle United zich eenvoudig gehandhaafd in de Premier League.​ Rafael Benitez en zijn team zien je volgend seizoen graag een keertje in het prachtige St. James' Park stadion.

MANCHESTER CITY

Afgelopen jaar was Manchester City terug in ons voetbalaanbod. Een perfect moment bleek achteraf. Een kampioenschap met slechts 2 nederlagen en meer dan 100 doelpunten is een van de hoogtepunten uit de clubgeschiedenis. Mede door sterspelers Kevin de Bruyne en Agüero werd er weerzinwekkend goed gevoetbald. Kan Pep Guardiola zijn ploeg ook volgend seizoen zo fantastisch laten spelen?

LIVERPOOL

Bij een bezoek aan Liverpool is één ding zeker. De sfeer in het stadion Anfield is geweldig. Naast het behalen van de derde plaats in de Premier League maakt het bereiken van de Championsleague finale dit tot een geweldig seizoen voor de club. Het grootste doel van de club is bekend. Kampioen worden van de Premier League. Wie weet lukt het volgend jaar!

MANCHESTER UNITED​

Jose Mourinho heeft zijn ploeg na het teleurstellende seizoen 2016-2017 (6e plaats) dit jaar weer wat beter aan het voetballen gekregen. Met een tweede plaats achter stadsgenoot Manchester City kan de club tevreden terugkijken op afgelopen seizoen. De club zal er wel op gebrand zijn om komend seizoen weer vol mee te doen om de titel.