​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​MiniCruise newcastle: het perfecte weekendje weg

De perfecte combinatie van een weekendje weg: cruisend per luxe ferry naar de Noord-Engelse stad Newca​stle met een minicruise. Je vakantie begint al aan boord. Geniet van alle faciliteiten van het schip en overnacht in je eigen comfortabele hut. De volgende ochtend is de Engelse kust al in zicht! Met de bus word je naar het centrum gebracht waar je uitgebreid kunt gaan winkelen, één van de vele (vaak gratis!) musea of unieke Engelse hotspots kunt bezoeken. Tijdens een MiniCruise​ Newcastle hoef je je geen moment te vervelen!​

​​​MiniCruise Newcastle​​

3-DAAGSE MINICRUISE NEWCASTLE​       ​      

  • Ontspannen varen aan boord van de luxe cruiseferry
  • Twee ov​ernachtingen aan boord in jouw eigen hut​
  • Newcastle: cultuur, winkelen & unieke ​hotspots
  • Perfecte combinatie: cruisen en citytrippen in één!
me​er INFO​ over de 3-daagse MiniCruise​​​
 
 ​


​CRUISE NEWCASTLE: CITYTRIP EN CRUISE IN EEN

Een stedentrip is van korte duur en daar wil je iedere minuut van genieten. De meest ontspannen manier van reizen is per luxe ferry naar Newcastle. Niet het vliegtuig, de trein of met het eigen vervoer, maar al varend naar je bestemming. Per ferry naar Engeland afreizen is al een ervaring op zich. Met de Mini​Cruise naar Newcastle​ verblijf je twee nachten aan boord en geniet je een dagje in de Engelse stad Newcastle. Als je liever wat langer in Newcastle ben, kun je ook de 4-daagse MiniCruise boeken. Tijdens de MiniCruise naar de kust van Engeland kun jij gezellig dineren in één van de restaurants met uitzicht op zee, naar het casino, de bioscoop of cocktails nippen in één van de bars waar je iedere avond live muziek hebt!

  ​ Newcastle is een aanrader!​​​​

Met de 3-daagse MiniCruise Newcastle spendeer je een dag in deze mooie stad. Kies je voor de 4-daagse MiniCruise Newcastle, dan komt er een overnachting in de stad bij en ben je twee dagen in Newcastle. Bij elke cruise is een transfer van en naar het stadscentrum inbegrepen. Ontdek de vele winkels, leuke straatjes, interessante musea en de gezellige pubs van Newcastle. Als Harry Potter fan kun je ook een bezoekje brengen aan het "Harry Potter" kasteel in Newcastle. In Alnwick castle werden de eerste twee Harry Potter films opgenomen en je kunt er zelfs leren vliegen op een bezemsteel tijdens de broomstick training. Een Newcastle cruise is super leuk als je met kinderen reist!

Alle soorten MiniCruises

We bieden verschillende soorten Newcastle MiniCruises aan. Ga je met je lief een weekendje weg? Kies dan voor een luxe MiniCruise waarbij je overnacht in een van de luxe Commodore hutten en je ontbijt is inbegrepen. Met het hele gezin een onvergetelijk reisje maken? Kies dan voor de familie MiniCruise: spot allerlei dieren vanaf het dek, doe een ontdekkingstocht aan boord of bezoek met z’n allen het Harry Potter kasteel. We hebben zelfs een magische MiniCruise!