Overtochten DuinKERKEN - DOVER

Relaxed reizen naar Zuid-Engeland en nog op dezelfde dag op jouw plaats van bestemming? Boek een van onze overtochten van Duinkerken naar Dover en je bent in twee uur al in Engeland! Bovendien is het vanaf Utrecht een korte reis naar Duinkerken en zijn er vele faciliteiten aan boord om je prima mee te vermaken.

​​​
​​​

Overtocht Duinkerken - Dover met auto

Duinkerken ​is de dichtsbijzijnde haven vanuit Nederland en binnen twee uur kom je aan in Zuid-Engeland. Engeland is dichterbij dan je denkt! 

Overtocht Duinkerken - Dover met motor

 Zuid-Engeland leent zich uitstekend voor een rit met de motor door het heuvelachtige landschap. Rijd aan boord en zie de White Cliffs bij aankomst tegemoet! 

Overtocht Duinkerken - Dover met camper

Met de camper naar Zuid-Engeland is ideaal! je reist door de prachtige regio's en overnacht in een prachtige omgeving die Zuid-Engeland bevat. 

Overtocht Shortbreak Retou​r Dover

Er even een paar dagen tussenuit naar Zuid-Engeland! Reis je binnen 5 dagen retour van Duinkerken Dover, dan reis je extra voordelig. ​

Multitrip Dover

Reis jij vaak naar Zuid-Engeland? Reis dan extra voordelig voor gebruik te maken van onze Multitrip naar Dover. Hoe meer je reist, hoe meer je bespaart! 

​Snel en comfortabel van duinkerken naar Dover

Er zijn vele mogelijkheden om naar Zuid-Engeland te reizen. Wil je wachtrijen vermijden en direct aan boord kunnen rijden, dan is een overtocht Duinkerken Dover per ferry ideaal! De dichtstbijzijnde haven vanuit Nederland is het Franse Duinkerken; slechts 3,5 uur vanaf Utrecht. De overtocht is een goede break van je reis waar je aan boord even een hapje kunt eten in een van de restaurants en winkelen in de Seashop. Binnen twee uur kom je al aan in Dover en ben je nog op dezelfde dag op jouw vakantiebestemming! Start snel jouw reis per auto​, motor​, caravan of camper​ door het heuvelachtige Zuid-Engeland.

Het beste van Zuid-Engeland

Zuid-Engeland is Engeland op haar best! De kust, het landschap en de omgeving, de historische steden en de gastvrijheid in Engeland maken jouw verblijf onvergetelijk. Bovendien staat de regio Kent bekend als ‘de Tuin van Engeland’. Want je kunt authentieke kastelen, landhuizen en landschapstuinen in overvloed bezoeken. De Engelse tuinen zijn wereldberoemd. De kustlijn van Zuid-Engeland is tevens de moeite waard met haar badplaatsen, pittoreske dorpjes en mooie stranden die de Blauwe Vlag toegekend hebben gekregen. Voor de watersporters zeker een aanrader! De omgeving rondom Cornwall is zeer populair door het aangename klimaat. Met de caravan of camper heb je goede staanplekken, middenin de natuur. Hoe je jouw reis ook maakt, Zuid-Engeland heeft alle elementen voor een fantastische reis. Reserveer dus snel jouw overtocht Duinkerken Dover!

Daarom met DFDS Duinkerken Dover

  • Je bent binnen 2 uur over het kanaal 
  • Dichtstbijzijnde haven vanuit Nederland 
  • De enige ferry maatschappij die vanaf de haven Duinkerken vertrekt​
  • Rijd gemakkelijk en snel aan en van boord 
  • 24​ afvaarten per dag