Quick Book

Voetbalreis Newcastle United – Liverpool

Liverpool zal dit jaar zonder Suarez aantreden in St James’ Park, maar met nieuwe ster Mario Balotelli. Het belooft op voorhand al een topwedstrijd te worden. Denk jij dat Newcastle United boven zichzelf kan uitstijgen en kan winnen van Liverpool?

Dit is jouw voetbalreis:

  • Inclusief voetbalticket en bustransfer van en naar de terminal
  • Twee ontspannen avonden aan boord en één hotelovernachting in Newcastle
  • Van vrijdag 31 oktober 2014 tot maandag 3 november 2014 heerlijk op voetbalreis

De overtocht tijdens jouw voetbalreis

Zet voet van wal en begin jouw voetbalreis in stijl. Zodra je aan boord stapt van onze cruiseferry begint jouw voetbalreis. Zet je spullen in je eigen comfortabele hut en verken het schip. Zoals je zult merken is er aan boord genoeg te doen wat de reis verre van slaapverwekkend maakt. Geniet van heerlijk eten in één van de restaurants en sluit je avond af in één van de gezellige bars en clubs. Na een comfortabele nacht kom je de volgende ochtend aan in Newcastle en kan je je klaarmaken voor de voetbalwedstrijd.
 

Newcastle United – Liverpool

Liverpool heeft ook dit jaar weer de intentie om zich te mengen in de titelstrijd. Met nieuwe versterkingen als Balotelli, Lallana en Lambert hoopt coach Brendan Rodgers dit jaar hoge ogen te gooien in de Premier League. Newcastle United zal alle zeilen moeten bijzetten om de drie punten in eigen huis te houden en het belooft dan ook een hele opgave te worden. Kunnen de Nederlandse sterren bij Newcastle United boven zichzelf uitstijgen en voor een stunt zorgen in deze speelronde? Ga op voetbalreis en maak het mee!

Newcastle United in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten