Uitverkocht: Voetbalreis Newcastle United - Liverpool 

Ternauwernood verloor Liverpool vorig jaar het kampioenschap. Toch eindigde de club hoger dan in de afgelopen jaren en dat biedt perspectief. Zal Balotelli een prominente rol hebben tegen de Magpies? Beleef de topwedstrijd zelf!

Samenvatting

  • Voetbalwedstrijd:    Newcastle United - Liverpool
  • Wedstrijd datum:    Zaterdag 1 november 2014 
  • Vertrekdatum:    Vrijdag 31 oktober 2014 
  • Reisduur:    2 nachten aan boord (en 1 hotelovernachting in Newcastle)

Lees meer


  1. St James' Park
  2. Foto's
  3. Kaart
  4. Video
  5. Inbegrepen

Newcastle United - Liverpool

Liverpool heeft het vorig seizoen uitmuntend gepresteerd. Lang werd er gedacht dat Liverpool het kampioenschap zou gaan veroveren, maar legde het uiteindelijk af tegen City. Als sterspeler Suarez blijft maken de Reds dit seizoen zeker kans op de titel. Beleef jij deze topper zelf? Wees er dan bij op zaterdag 1 november. Een voetbalwedstrijd om nooit te vergeten!

De reis 

Voordat de voetbalwedstrijd begint, wacht u eerst een fantastische reis naar Newcastle per cruiseferry. Heeft u bijvoorbeeld al gezien hoe uitgebreid u kunt dineren aan boord? Kies uit het gevarieerde buffet, het à la carte restaurant of het steakhouse: er is voor ieder wat wils. Vanavond wacht u een goede nachtrust in uw eigen comfortabele hut. De volgende dag komt de Engelse voetbalstad Newcastle in zicht. Ga de komende dagen lekker winkelen, genieten van het nachtleven en natuurlijk van de wedstrijd Newcastle United - Liverpool.

 


Kom alvast in de stemming...

...op blog.dfds.nl! Lees alles over Newcastle United, Sunderland en de Premier League.

Top 3 blogs:

Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.

Reisschema

Vrijdag

Check-in tijd:
Vertrektijd:

15:00 uur
17:30 uur

Zaterdag

Aankomsttijd:
Wedstrijd:

09:00 uur
12:45 uur

Zondag

Check-in tijd:
Vertrektijd:

16:00 uur
17:00 uur

Maandag

Aankomsttijd:

09:30 uur

* Met de 3-daagse voetbalreis vertrekt u zaterdag vanuit Newcastle