Voetbalreis Newcastle United – Liverpool

Liverpool heeft vorig seizoen afscheid genomen van clublegende Steven Gerrard. Wie neemt zijn plek over? Liverpool heeft de selectie om aardig voetbal te spelen. Maar om de absolute top te behalen is er toch meer kwaliteit nodig. Newcastle United is een tegenstander die Liverpool graag treft. Wie gaat er met de winst vandoor?

Dit is jouw voetbalreis:

 • Spannende wedstrijd tussen klassieke topclub Liverpool en Newcastle United
 • Ongekende sfeer in het St. James’ Park midden in hartje Newcastle
 • Kom alvast in de stemming met een relaxte overtocht vanuit IJmuiden
​​
Laden...

Varend op voetbalreis

Zodra je aan boord stapt van onze cruiseferry begint jouw voetbalreis. Zet je spullen in je eigen comfortabele hut en verken het schip. Zoals je zult merken is er aan boord genoeg te doen wat de reis verre van slaapverwekkend maakt. 

Geniet van heerlijk eten in één van de restaurants en sluit je avond af in één van de gezellige bars en clubs. Na een comfortabele nacht kom je de volgende ochtend aan in Newcastle en kan je je klaarmaken voor de voetbalwedstrijd. 
  Premier League voetbalreis
   

  ​​
  Newcastle United – Liverpool

  Voor de absolute top mist Liverpool nog iets te veel kwaliteit, maar een gooi naar de top 5 is zeker niet onmogelijk. Vaak spelen ‘The Reds’ aardige partijen, maar af en toe zakken ze ook door de ondergrens.

  Wat voor wedstrijd zullen ze in het St. James’ park op de mat leggen? Afgelopen jaren bleek Newcastle United voor Liverpool een fijne tegenstander te zijn. Dit seizoen zou het wel eens anders kunnen zijn! Het blijft spannend met de voetbalreis Newcastle United – Liverpool.

Newcastle United in beeld

Klik op de afbeelding om te vergroten

​​​​Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, De algemene Voorwaarden van DFDS zijn van toepassing.