Voetbalreis Newcastle United - Liverpool: uitverkocht 

Twee topclubs uit het noorden spelen op 19 oktober tegen elkaar: Newcastle United en Liverpool. Alle ingrediënten zijn aanwezig om een ultiem voetbalweekend te beleven. Topvoetbal, de beste spelers en een echte voetbalsfeer vanaf de eerste minuut.

Samenvatting

  • Wedstrijd:    Newcastle United - Liverpool
  • Wedstrijd datum:    Zaterdag 19 oktober 2013 
  • Vertrekdatum:    Vrijdag 18 oktober 2013 
  • Reisduur 3-daagse:    2 nachten aan boord
  • Reisduur 4-daagse:    3 nachten, waarvan 2 nachten aan boord

Lees meer


  1. St James' Park
  2. Foto's
  3. Kaart
  4. Video
  5. Inbegrepen

Newcastle United - Liverpool

Liverpool - het team van Brendan Rodgers - speelt sinds 2009 al niet meer om een top 3 klassering. Toch hebben Liverpool 'The Reds' wel een aantal sterspelers in huis zoals de flamboyante Luis Suárez. Een van de meest scorende spitsen in de Premier League. Kan hij ook scoren tegen Oranje-doelman Tim Krul? Op 19 oktober betreden de Reds het veld van het St. James’ Park van Newcastle United. Bent u erbij?

De reis 

Voordat de voetbalwedstrijd begint, wacht u eerst een fantastische reis naar Newcastle per cruiseferry. Heeft u bijvoorbeeld al gezien hoe uitgebreid u kunt dineren aan boord? Kies uit het gevarieerde buffet, het à la carte restaurant of het steakhouse: er is voor ieder wat wils. Vanavond wacht u een goede nachtrust in uw eigen comfortabele hut. De volgende dag komt de Engelse voetbalstad Newcastle in zicht. Ga de komende dagen lekker winkelen, genieten van het nachtleven en natuurlijk van de wedstrijd Newcastle United - Liverpool.

 

Disclaimer: Tarieven zijn flexibel en gebaseerd op een 2-persoons bezetting, brandstoftoeslag is inbegrepen. De Algemene Voorwaarden van DFDS Seaways zijn van toepassing.

Reisschema

Vrijdag

Check-in tijd:
Vertrektijd:

15:00 uur
17:30 uur

Zaterdag

Aankomsttijd:
Wedstrijd:

09:00 uur
12.45 uur

*terugreis 3-daagse voetbalreis
aankomst op zondag 9:30 uur 

Zondag

Check-in tijd:
Vertrektijd:

14:30 uur
17:00 uur

Maandag 

Aankomsttijd:

09:30 uur