Topvoetbal, topweekend: proef de Engelse sfeer

Ook dit jaar zijn Newcastle United en Sunderla​​nd van de partij in de welbekende Premier League. Zullen de clubs Manchester City, de winnaar van vorig seizoen, van de troon stoten? Beleef het zelf live mee met een van onderstaande voetbalreizen. Stap samen aan boord, al cruisend naar een van de sensationele voetbalwedstrijden!

Inbegrepen bij jouw voetbalreis:

  • Inclusief voetbalticket en bustransfer van en naar de terminal
  • Twee ontspannen avonden aan boord en één hotelovernachting in Newcastle
  • keuze uit de voetbalwedstrijden van Newcastle United of Sunderland

Newcastle UnitedNewcastle united | st. james' park 

DatumWedstrijdp.p.
9 mei 2015 Newcastle United - West Bromwich Albionva 279,- Meer info

Sunderlandsunderland | stadium of light 

DatumWedstrijdp.p.
16 mei 2015 Sunderland - Leicester Cityva 189,- Meer info


Voetbalreizen Engeland: beleef de Premier League live

Het was een spannend seizoen voor Newcastle United en vooral voor Sunderland. Sunderland balanceerde op het randje van de degradatiegrens, maar uiteindelijk werden het Cardiff, Norwich City en Fulham die gedegradeerd zijn. Manchester City ging er met de titel vandoor en kan zich voor de tweede keer in 3 jaar landskampioen noemen! Ook komend Premier League seizoen boek je weer voetbalreizen naar Engeland voor een bodemprijs. Een voetbalreis Engeland is een veelzijdig, voordelig en compleet weekendje weg. Stap aan boord van onze luxe ferry voor een heerlijk avondje uit met vrienden én andere supporters. De volgende dag is het tijd voor een daverende Premier League wedstrijd van Newcastle United of Sunderland en het uitgaansleven van Newcastle.

Newcastle United

Voetbalreizen van Newcastle United 'The Magpies' boek je ook dit jaar exclusief bij ons plus een uitwedstrijd van Liverpool. Newcastle United eindigde vorig jaar als tiende in de ranglijst en hoopt het komende seizoen in de top 7 van de Premier League te eindigen. Maak het live mee! Bekijk alle voetbalwedstrijden van Newcastle United.

Sunderland

Voetbalarrangementen van Sunderland 'The Black Cats' boek je ook dit jaar voor de scherpste prijs en exclusief bij ons. Sunderland eindigde vorig seizoen als veertiende in de Premier League en wist daarmee haar plek in het nieuwe seizoen veilig te stellen. Bekijk alle voetbalwedstrijden van Sunderland​.