Voetbalreizen '14 - '15 uitverkocht

Het voetbalseizoen loopt tegen het einde aan. Alle voetbalwedstrijden zijn uitverkocht. De eerste clubs hebben zich verzekerd van Europees voetbal. Andere clubs strijden nog tegen degradatie. Ook de landskampioen is nog niet bekend. Gaat Chelsea, Arsenal of toch Manchester United er met de titel vandoor? Ook voor het komende seizoen zijn wij weer van de partij. Jij ook?

Afgelopen jaar waren de topwedstrijden snel uitverkocht. Wil je nu alvast een voorreservering maken voor een nieuwe voetbalreis in seizoen '15 - '16? Laat dan hieronder jouw gegevens achter en jouw favoriete wedstrijd. Zodra wij de speeldata en prijs weten, nemen we contact met je op en kun je besluiten of je de voorreservering wilt omzetten naar een boeking.

 Voetbalreizen Engeland: beleef de Premier League live

Het was een spannend seizoen voor Newcastle United en vooral voor Sunderland. Sunderland balanceerde op het randje van de degradatiegrens, maar uiteindelijk werden het Cardiff, Norwich City en Fulham die gedegradeerd zijn. Manchester City ging er met de titel vandoor en kan zich voor de tweede keer in 3 jaar landskampioen noemen! Ook komend Premier League seizoen boek je weer voetbalreizen naar Engeland voor een bodemprijs. Een voetbalreis Engeland is een veelzijdig, voordelig en compleet weekendje weg. Stap aan boord van onze luxe ferry voor een heerlijk avondje uit met vrienden én andere supporters. De volgende dag is het tijd voor een daverende Premier League wedstrijd van Newcastle United of Sunderland en het uitgaansleven van Newcastle.

Newcastle United

Voetbalreizen van Newcastle United 'The Magpies' boek je ook dit jaar exclusief bij ons plus een uitwedstrijd van Liverpool. Newcastle United eindigde vorig jaar als tiende in de ranglijst en hoopt het komende seizoen in de top 7 van de Premier League te eindigen. Maak het live mee! Bekijk alle voetbalwedstrijden van Newcastle United.

Sunderland

Voetbalarrangementen van Sunderland 'The Black Cats' boek je ook dit jaar voor de scherpste prijs en exclusief bij ons. Sunderland eindigde vorig seizoen als veertiende in de Premier League en wist daarmee haar plek in het nieuwe seizoen veilig te stellen. Bekijk alle voetbalwedstrijden van Sunderland​.