voetbalreizen

De Premier League heeft nog maar een paar speelrondes te gaan en we kunnen aardig de balans opmaken. 'Onze' clubs Newcastle United en Sunderland spelen de laatste wedstrijden van het seizoen en het zal er om spannen... Wil jij volgend jaar ook een van deze spannende wedstrijden bijwonen? Laat je gegevens achter. Wanneer het speelschema bekend is, laten wij het jou direct weten zodat je direct een onvergetelijke voetbalreis kan vastzetten!

 Blijf op de hoogte van seizoen '16/'17

    Voetbalreizen Engeland: beleef de Premier League live

Ondanks de Nederlandse spelers bij Newcastle United en Sunderland, staan 'onze' clubs in de degradatiezone. Manchester City doet het beter en staat vierde en speelt bijna zeker weer Champions League. Een voetbalreis naar Engeland is een veelzijdig, voordelig en compleet weekendje weg, vooral met DFDS. Stap jij volgend jaar aan boord van onze luxe ferry voor een heerlijk avondje uit met vrienden én andere supporters?

Newcastle United

Newcastle United staat op de rand van degradatie. Dit willen ze uiteraard voorkomen, maar dan moeten alle wedstrijden gewonnen worden. Kunnen ze dit waarmaken met Rafaèl Benitez aan het roer? Het zal er zeker om spannen!

Sunderland

Sunderland staat net zoals Newcastle in de degradatie zone. Geen goed nieuws dus! Ook voor Sunderland de taak om alles te winnen. Er kunnen nog enkele concurrenten worden ingehaald als zij hun wedstrijden verliezen. Laten we hopen dat Sam Allardyce Sunderland in de Premier League kan houden!

Manchester City

Manchester City is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een topploeg en sommige zeggen zelfs dat ze Manchester United voorbij zijn gestreefd. Met het vermogen dat City heeft is dit waarschijnlijk geen rare gedachte. Met Kun Aguero als scherpschutter in de spits en aanwinst Kevin de Bruyne is het spel van Manchester City vaak snel en attractief. Vergeet ook de andere sterspelers zoals Silva niet. Volgend jaar staat Pep Guardiola aan het roer. Wordt City zijn volgende succesverhaal?

​​