voetbalreizen 2015 - 2016​

Boek​ een voetbalreis van het seizoen '15 - '16. Hieronder zie de top 3 wedstrijden van Newcastle United, Sunderland én Manchester City. Kies jouw favoriete wedstrijd en scoor nu jouw topweekend! Een voetbalervaring om nooit te vergeten… ​

​​

Newcastle United

SunderlandSunderland - Everton ​​​             
Sunderland - Chelsea
Sunderland - Leicester​​

 ​​​​​​​​​​​​​​​​

Manchester City


Manchester City- Arsenal


 ​​​​​

  Voetbalreizen Engeland: beleef de Premier League live

  Na de eerste seizoenshelft kunnen we de balans gaan opmaken. Waar Leicester City(!), Arsenal en Manchester City de ranglijst aanvoeren, gaat het met ‘onze’ clubs minder voortvarend. De Nederlandse spelers bij Newcastle United en Sunderland kunnen dus wel wat steun gebruiken. Ga jij ze aanmoedigen? Geniet van een mooie voetbalreis naar Newcastle, Sunderland én voor het eerst in ons assortiment Manchester City! Een voetbalreis naar Engeland is een veelzijdig, voordelig en compleet weekendje weg, vooral met DFDS. Stap aan boord van onze luxe ferry voor een heerlijk avondje uit met vrienden én andere supporters. De volgende dag is het tijd voor een daverende Premier League wedstrijd van Newcastle United, Sunderland of City. Duik daarna het uitgaansleven in één van de twee steden!

  Newcastle United

  Newcastle United beleefde vorig jaar een seizoen om snel te vergeten. De laatste wedstrijden werden vrijwel allemaal verloren. Volgend jaar moet het anders en de nieuwe coach Steve McClaren moet daar verandering in proberen te brengen. Moedig jij ‘The Magpies’ aan naar de overwinning? Bekijk alle voetbalwedstrijden van Newcastle United.

  Sunderland

  Voetbalarrangementen van Sunderland boek je ook dit jaar voor de scherpste prijs en exclusief bij ons. Sunderland werd vorig jaar gered door Dick Advocaat. Hij is overgehaald om dit jaar ook ‘The Black Cats’ te coachen maar heeft inmiddels het stokje alweer over​gedragen aan Sam Allardyce​ Gaat Sunderland het dit jaar beter doen? Maak het live mee! Bekijk alle voetbalwedstrijden van Sunderland​.

  Manchester City

  Manchester City kende niet altijd een rooskleurig verleden, maar sinds er nieuwe spelers zijn ingekocht is het team van Pellegrini op dit moment hét sterrenteam van Manchester City. Vorig seizoen zijn ze dan ook niet voor niets als tweede geëindigd in de Premier League. Bekijk alle voebalwedstrijden van Manchester City.​​​

​​