voetbalreizen

Het seizoen 2016/17 is van start gegaan. 'Onze' teams Newcastle en Sunderland hebben tot het eind gestreden om uit de degradatie zone te blijven. Sunderland is de grote winnaar en blijft in de Premier League. Newcastle bewijst zich dit seizoen in de Championshi​p. Nieuw i​n ons aanbod is Middlesbrough vers gepromoveerd uit de Championship. Boro zal zich willen bewijzen in de Premier League. Welk team ga jij aanmoedigen?​


Voetbalreizen Newcastle

​Newcastle United | ​Top 3 voetbalwedstrijden

22-10​-20​1​6​​​ Ipswich Town MEER INF​​​O
​26-11-2016 ​​Blackburn Ro​vers​ MEER INFO
​05-11-2016 ​Cardiff City​ MEER I​NFO
Voetbalreizen Sunderland

​​Sunderland | Top 3 voetbalwedstrijden

​​29-10-2016 Arsenal​ MEER INFO
​03-12-2016 Leicester City​​ MEER INFO
​13-12-2016 Chelsea MEER INF​O

Voetbalreizen Middlesbrough

Middlesbrough ​| Top 3 voetbalwedstrijden

​​24-09-2016 Tottenham​ Hotspur MEER INFO
​19-11-2016 Chelsea MEER INFO
​14​-12-2016 Liverpool ​​MEER INFO

    VOETBALREIZEN ENGELAND: BELEEF DE PREMIER LEAGUE LIVE

Een voetbalreis naar Engeland is een veelzijdig, voordelig en compleet weekendje weg, vooral met DFDS. Ondanks dat Newcastle dit jaar in het Championship speelt, blijven wij ze steunen. Sunderland mag zich weer bewijzen in de Premier League. Ook hebben we een nieuwkomer: Middlesbrough! ‘Boro’ keert dit jaar terug naar de Premier League sinds 2009 en is gebrand om het te laten zien dit seizoen Stap jij dit jaar aan boord van onze luxe ferry voor een voetbalreis met vrienden én andere supporters?

​​

Newcastle United

Newcastle speelt dit jaar in de Championship. Maar toch blijven wij ‘onze club’ steunen en bieden we deze wedstrijden nog steeds aan! Het is nog niet zeker welke Nederlandse speler​s er blijven, maar één ding is zeker: Newcastle United wil volgend jaar terug naar de Premier League. Steun Newcastle live in deze uitdaging en kijk hoe zij hun plek terug verdienen!

 

Sunderland​

Sunderland heeft zich weten te handhaven in de Premier League. Dat betekent dat we weer voetbalreizen voor hun wedstrijden in de Premier League kunnen blijven aanbieden. Hun Nederlanders Lens en van Aanholt blijven bij de club. Kunnen zij dit jaar ervoor zorgen dat Sunderland hoger in de ranglijst eindigt? Met onze voetbalreis maak jij het live mee!

​Middlesbrough FC​

‘Boro’ is back in de Premier League! De eerste aankoop is bekend: oud-Ajacied Viktor Fischer. Kan Fischer en Middle​sbrough indruk maken op het hoogste niveau? Het is deze traditionele club uit Noord-Engeland zeker gegund. DFDS biedt dit jaar Middlesbrough aan, dus een wedstrijd in het Riverside Stadium is niet te missen!​